Bridget wil geen standaardinterviews met sterren meer

Bridget Maasland is klaar met het voeren van standaardgesprekjes met Hollywood-sterren. Daarom nam ze Channing Tatum vrijdag mee uit poolen. Dat vertelde de presentatrice aan de desk van RTL Boulevard. Maasland wordt doodmoe van die korte gesprekjes met Hollywood-sterren, waarbij je binnen een paar minuten snel wat vragen stelt. “Ik ben daar een beetje klaar mee. Ik vind het een beetje jammer dat acteurs dat vaak graag zelf willen, omdat de hele wereldpers komt.

Als je héél veel interviews moet doen, is het nog wel begrijpelijk, maar toch minder leuk, aldus Maasland. “Als je 50 interviews op een dag doet begrijp ik heus wel dat je niet met iedereen wil gaan poolen, maar als het wél kan, doe dan alsjeblieft iets anders met ze.

Tatum vond in dit geval poolen prima. “Hij stond er heel erg voor open en vond het leuk. Hij had vandaag ook nog een boottrapje.

Wel was hij volgens Maasland vrij fanatiek. “Hij was een klein beetje bang dat ik ook een pro was, want zo werd het gebracht, maar dat is natuurlijk niet het geval. Het ging wel lekker.

En wat vindt ze van Tatum? “Het is een onwijs lieve jongen, we hebben lekker gekletst en gepoold. Alsof je met een kennis in de kroeg stond.

Later op de avond zat Tatum aan tafel bij RTL Summer Night.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen