RTL 5 bouwt maandag om tot Models On Monday

Holland’s Next Top Model wordt bij RTL 5 onderdeel van een heuse Models On Monday-avond. De talentenjacht gaat een uitzendavond vormen met de nieuwe realityserie Models In Paris: Het Echte Leven. Dat heeft de tv-zender laten weten. Models in Paris, dat elke maandag ná Top Model op zender komt, volgt zes modellen die proberen door te breken in modehoofdstad Parijs en geeft een uniek kijkje achter de schermen. “Het laat zien hoe het eraan toegaat in de wereld van een model.

Het is een harde wereld, onthult de zender alvast. “Hoe is het om tientallen castings af te lopen en afwijzing na afwijzing te krijgen? En hoe groots voelt de overwinning als je eindelijk je eerste grote succes boekt? De serie volgt de modellen 24 uur per dag terwijl zij proberen hun droom waar te maken.”

Er wordt niet alleen gewerkt met professionele camerateams. “Waar de deuren voor professionele cameraploegen gesloten blijven, pakken de modellen hun eigen vlogcamera om toch een kijkje in deze wereld te geven.”

De modellenavond start op maandag 4 september om 20.30 uur met Holland’s Next Top Model. Models in Paris wordt dan aansluitend uitgezonden. De productie is in handen van NewBe TV.

Foto: Persbericht RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen