NPO 1 verschuift allerlaatste Witse naar middernacht

De allerlaatste aflevering van Witse ooit is vanavond niet na het Achtuurjournaal, maar pas om middernacht te zien op NPO 1. Op het eigenlijke tijdstip van de Vlaamse serie wordt nu een herhaling van Flikken Rotterdam uitgezonden. Dat heeft Avrotros laten weten. Veel kijkers zijn verbouwereerd dat de allerlaatste Witse vanavond niet op het vertrouwde tijdstip te zien is. De reden dat op het allerlaatste moment voor deze verhuizing is gekozen, heeft te maken met de inhoud van de slotaflevering.

Volgens Avrotros is het onmogelijk om de allerlaatste Witse zo vroeg in de avond uit te zenden. “Deze aflevering van Witse is verschoven naar een later tijdstip in verband met een scène die niet geschikt is voor het oorspronkelijke timeslot.

Omdat op 15 september het tweede seizoen van Flikken Rotterdam van start gaat, herhaalt Avrotros vanaf vanavond het eerste seizoen van de serie. Eigenlijk zou die serie herhalingen volgende week beginnen.

Tv-blad Televizier suggereerde eerder dat Witse is verhuisd naar de late avond, zodat de serie herhalingen van Flikken Rotterdam beter aansluit op het nieuwe seizoen. Dat is volgens Avrotros onjuist.

De allerlaatste Witse ooit is vanavond om 23.55 uur te zien op NPO 1.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen