Jannes niet meer boos om boycot 3FM, 538 en Qmusic

Jannes is niet meer boos over het feit dat landelijke radiostations als 3FM, Radio 538 en Qmusic hem boycotten. Dat geeft de zanger aan in weekblad Privé. Jannes, bekend van hits als (opzoeken op Wikipedia), wordt nauwelijks gedraaid op de landelijke radio. “Maar wanneer er dan iets te vieren valt, ergens op een plein in het land, worden al die Nederlandse artiesten er wel weer met de haren bijgesleept. En uit hun dak dat die festivalbezoekers dan gaan, joh!“, legt hij uit.

Radiozenders die hem boycotten aan de ene kant en lyrische festivalgangers aan de andere kant: dat rijmt niet met elkaar, vindt Jannes. “Waarom word ik dan zo stelselmatig genegeerd of belachelijk gemaakt op de landelijke stations?

Nederlandstalig is zeker niet cool genoeg, aldus Jannes. “Hollandse hits zijn uit den boze, internationaal en commercieel is helemaal in. Voorheen maakte ik mij daar nog weleens boos over, nu allang niet meer.”

Jannes staat erboven. “Ik sta vijftien jaar op de bühne met tien gouden en twee platina platen en 700.000 verkochte albums op mijn conto. Allemaal dankzij de fans. Die weten mij blijkbaar ook buiten de radio om te vinden.”

De nieuwste videoclip van Jannes, waarin onder meer wordt onthuld waar hij uithangt, kunt u bekijken via YouTube:

Het Privé-artikel ‘Jannes is niet meer boos te krijgen’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen