Emile Roemer onthult dieetgeheim in Het Parool

SP-ster Emile Roemer onthult dit weekend in Het Parool zijn dieetgeheim. De kilo’s zijn er bij hem afgevlogen door onder meer het aantal uitsmijters per week te beperken tot één. Dat is te lezen in de kiosk. Roemer is dik tevreden over zijn gevecht tegen de kilo’s. “Ik ben nog steeds bezig. Het is iets waar je steeds op let. Het is een verandering van levensstijl. Ik ben nu 18 kilo afgevallen, maar daar blijf ik een beetje hangen. Deze zomer doe ik er een schepje bovenop“, geeft hij aan.

De Tweede Kamer is momenteel op vakantie en dat geeft Roemer ruimte om wat beter op zijn voeding te letten. “Dan heb ik meer ruimte om gedisciplineerd te leven.

Achttien kilo is een hoop. “Dat merk je wel. Het maakt heel veel uit in hoe je je voelt. Je bent conditioneel veel beter. Dan ben je scherper en alerter. Je houdt rekening met wat je eet, wat je drinkt en vooral wat je tussendoor doet. En hoeveel je sport.”

Goed eten is het halve werk, aldus Roemer. “De alcohol, koffie zonder melk en suiker. En dat is allemaal discipline. Ik mag een keer in de week een uitsmijter bij de lunch. Dan pas ik ’s avonds op.

Het Parool heeft Roemer ook nog gesproken over zijn politieke werk, zijn toekomst en zijn mening over de premier. Het is allemaal te lezen via Blendle.

Foto: Rob Voss/SP/Creative Commons BY-NC-ND 3.0 Nederland

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen