Emile Roemer onthult dieetgeheim in Het Parool

Geplaatst op Sat 15 Jul 2017 om 14:00

SP-ster Emile Roemer onthult dit weekend in Het Parool zijn dieetgeheim. De kilo’s zijn er bij hem afgevlogen door onder meer het aantal uitsmijters per week te beperken tot één. Dat is te lezen in de kiosk. Roemer is dik tevreden over zijn gevecht tegen de kilo’s. “Ik ben nog steeds bezig. Het is iets waar je steeds op let. Het is een verandering van levensstijl. Ik ben nu 18 kilo afgevallen, maar daar blijf ik een beetje hangen. Deze zomer doe ik er een schepje bovenop“, geeft hij aan.

De Tweede Kamer is momenteel op vakantie en dat geeft Roemer ruimte om wat beter op zijn voeding te letten. “Dan heb ik meer ruimte om gedisciplineerd te leven.

Achttien kilo is een hoop. “Dat merk je wel. Het maakt heel veel uit in hoe je je voelt. Je bent conditioneel veel beter. Dan ben je scherper en alerter. Je houdt rekening met wat je eet, wat je drinkt en vooral wat je tussendoor doet. En hoeveel je sport.”

Goed eten is het halve werk, aldus Roemer. “De alcohol, koffie zonder melk en suiker. En dat is allemaal discipline. Ik mag een keer in de week een uitsmijter bij de lunch. Dan pas ik ‘s avonds op.

Het Parool heeft Roemer ook nog gesproken over zijn politieke werk, zijn toekomst en zijn mening over de premier. Het is allemaal te lezen via Blendle.

Foto: Rob Voss/SP/Creative Commons BY-NC-ND 3.0 Nederland
17 Reacties op “Emile Roemer onthult dieetgeheim in Het Parool”


 1. Keesjan den Daas

  Hij is idd slanker maar blijft een boerenpummel zonder uitstraling.

 2. Kirth Gersen

  Vetklep.

 3. HansrZ

  hetzelfde artikel staat in het AD
  Deze man weet zich, ook als hij gaat sportvissen, niet aangepast te kleden en dan die schoenen. (het is geen Prinsjesdag, waar de SP eerst nooit kwam)
  Een SP stemmer ziet er toch anders uit als er gevist gaat worden.
  Wat interesseert mij zo’n Sonja Bakker praatje. 18 kilo eraf het is ‘m niet aan te zien. Hij wil weer lijsttrekker worden, maar de SP doet er verstandig aan iemand te nemen die wel uitstraling heeft.

 4. Barbapapa

  Hij is flink wat kilo’s kwijt.

 5. M

  Ik vind hem inspirerend en ga zijn voorbeeld volgen. Zo’n uitsmijter is trouwens ook heel zielig voor kippen.

 6. Otto Groeneveld

  Hoe is het toch mogelijk dat SP deze wegkijkende gutmensch voorzitter laat zijn. Even geheugen opfrissen. Verslaggever van WNL van haar sokkenngereden en bespuugd door Marocies op scooter en SP stond achter de criminele Marocies. Het is niet te geloven, ook al ben jet het niet met een verslagger of omroep eens dan nog. De kant kiezen van crimineel scootertuig wat de samenleving verziekt, ook SP. Pleur lekker terug naar je Brabant Barbapappa.

 7. Von Metternich

  Respect Emile! Nu nog leren spreken alsof je niet eerst heel hard voor de spiegel hebt staan oefenen en wie weet wordt je ooit nog eens een geloofwaardige oppositieleider.

 8. dynamische dennis

  Als je bepaalde niveaus van obesitas hebt bereikt dan zie je niet meer of er nou 20 kilo af is of niet. Dat is een beetje zijn vloek.

 9. Otto Groeneveld

  Zijn gewicht maakt niets uit. Zijn achterlijke wegkijken van misdaden door bepaalde groepen is stuitend.

 10. Barones

  Hij heeft wel een beetje een kop als een omelet.

 11. Barbara

  Hahaha!!
  Een beetje boel!
  Emile randdebiel!

 12. Rogier, Amsterdam

  Aardige man die Emile Roemer, maar onder Jan Marijnissen was de SP echt een interessante partij om op te gaan stemmen.

 13. Gonzo

  @Otto, kun je daar niet beter de regering de schuld van geven, dit is wel heel makkelijk toch?

 14. M

  Jammer dat Wilders en Baudet hier nooit dit soort positieve aandacht krijgen. Maar ja, die hoeven niet af te vallen want die zijn gewoon het hele jaar door gediciplineerd.

 15. Lucille Werner

  80 procent van je inkomen inleveren en dan nog steeds geld genoeg hebben om je dag in, dag uit helemaal vol te proppen. Je zou bijna denken dat hij er een handeltje naast heeft.

 16. Otto Groeneveld

  Gonzo dat klopt. Maar ik geef de rest ook zeker de schuld van het structurele wegkijken. Maar hier was het onderwerp de Brabantse Barbapappa.

 17. Flits Bom

  HIV

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.