538 breekt record uit 2004: hoogste marktaandeel ooit

Radiozender 538 zet recordcijfers neer. De marktleider is in de nieuwste luistercijfers gegroeid tot 13,1 procent marktaandeel in de algemene doelgroep en dat is het hoogste marktaandeel ooit. Dat blijkt uit cijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de meetperiode mei-juni, aldus 538. Radiodirecteur Dave Minneboo is verguld. “Ik ben trots op dit record waar alle radiomakers van 538 en de collega’s achter de schermen zich dag in dag uit voor inzetten“, laat hij weten in een persbericht.

Het vorige recordmarktaandeel van 12,9 procent stamt uit 2004. “En daar gaan we nu keihard overheen. Tevens groeit het aandeel in de doelgroep 15-34 jaar met ruim 20 procent ten opzichte van vorig jaar naar een marktaandeel van 21,3 procent.

Minneboo vindt het tijd voor een feestje. “We vieren het dit weekend uitgebreid op Tomorrowland, waar we als enige Nederlandse zender twee dagen live uitzenden.

Frank Dane presenteert deze zomer de ochtendshow op 538, bijgestaan door Barend van Deelen en Jelte van der Goot als sidekicks.

Na de zomer is ’s lands populairste dj Edwin Evers weer te horen op 538.

Foto: Radio 538 Persbericht

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen