‘Schaadt maatpak Matthijs van Nieuwkerk zijn testikels?’

Tv-recensent Angela de Jong van het AD vindt de kritiek die NTR-baas Paul Römer heeft op de hoge hakken van de Journaalpresentatrices – het zou hun rug en voeten schaden – belachelijk. Dat schrijft ze vandaag in de krant. Straks roept iemand anders nog dat Matthijs van Nieuwkerk beter in joggingbroek kan presenteren in plaats van een loeistrak pak, aldus De Jong. “Er is vast ergens een uroloog te vinden die de gevaren kan opnoemen van zo’n gevaarlijk in het kruis snijdende broek.

Twintig minuten op hakken de autocue voorlezen zullen de Journaalpresentatrices wel overleven, denkt De Jong. “Mag het als-je-blieft ook gewoon een beetje leuk blijven om tv te kijken?

Bovendien hebben hakken een functie, bijvoorbeeld bij Eva Jinek, zegt De Jong. “Ik vermoed dat ze dinsdag een paar fraaie, sexy exemplaren droeg tijdens het interview met Jesse Klaver. Want ze was on fire. Dat is wat goeie hakken doen“, legt ze uit.

De Jong pleit er dan ook voor dat de Journaalpresentatrices vooral niet op gympen gaan presenteren. “Een beetje moeite doen voor de kijker, dat is toch niet te veel gevraagd?

Ze heeft wel een idee waarom Römer zich zo druk maakt. Hij is opgeleid als fysiotherapeut, zegt de tv-kenner in het AD (via Blendle).

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen