Peter van der Vorst strikt sterren moeiteloos

Peter van der Vorst heeft geen moeite met het strikken van sterren voor zijn RTL 4-programma Van Der Vorst Ziet Sterren. Dat vertelt de presentator in de Avrobode. Ook het huidige seizoen van Ziet Sterren kreeg Van der Vorst weer moeiteloos vol. “Verrassend genoeg is het lijstje telkens weer snel gevuld. Bij het kiezen van de gasten hanteren we enkele voorwaarden. De persoon moet op dit moment in de belangstelling staan, bereid zijn ons thuis te ontvangen en een verhaal te vertellen hebben.

Sommige BN’ers interviewt hij nu voor de tweede keer, zoals Yfke Sturm en Nicolette Kluiver. “Er is in de tussentijd zo veel met ze gebeurd, dat dat genoeg stof oplevert voor weer een boeiend gesprek.

Met buitenlandse sterren is hij definitief klaar. “Die hebben we al drie jaar niet meer. Het bleek dat de Nederlandse items door onze kijkers het meest werden gewaardeerd.

Ik snap dat wel. Bij de Nederlandse gasten mogen we thuis filmen en kunnen we mensen uit hun directe omgeving te spreken krijgen. Bij buiten landse sterren mag je blij zijn als je tien minuten van hun tijd krijgt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen