Maan uit The Voice heeft ‘mooi bedrag’ op rekening

Foto: RVDAThe Voice of Holland-winnares Maan de Steenwinkel verdient inmiddels flink wat geld als zangeres. Dat geeft ze aan in een interview met Radio 538. De Steenwinkel, die momenteel te zien is in de NPO 1-show Beste Zangers, is tevreden over haar inkomen. Ze heeft veel meer geld dan andere meiden van 20 jaar, geeft ze aan. “Ik kan wel zeggen dat zingen nu m’n werk is en dat ik daar heel goed van kan leven. Voor m’n leeftijd heb ik wel gewoon een mooi bedrag zeg maar“, laat ze weten.

Door haar hoge inkomen heeft De Steenwinkel veel mogelijkheden. “Ik heb nu de mogelijkheid om een huisje te huren in Amsterdam, om vriendinnetjes mee uit eten te nemen of een mooi cadeautje te kopen voor m’n ouders.”

Verder is ze ook ‘goed aan het sparen’. “Voor als ik ooit iets groots nodig heb. Ik ben niet zo iemand die al haar geld meteen uitgeeft.”

De Steenwinkel heeft alleen gymnasium gedaan en heeft geen studie om op terug te vallen als het zingen ophoudt. “Ik denk wel dat je tegenwoordig heel ver kan komen door de connecties die je maakt. De afgelopen twee jaar heb ik zóveel mensen leren kennen.”

Als ik ooit zou ophouden met zingen, dan kan ik misschien wel presentatrice worden of helpen een televisieprogramma te maken. Zoiets.”

Lees ook: Maan komt bij van tv-huilbui: ‘Zelfs lippen bewogen’ (vorige week)

Foto: VARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen