Wendy van Dijk: ‘Mijn grote kracht is mijn glimlach’

Wendy ‘Beyoncé’ van Dijk vindt het heerlijk om te geven aan de mensen om haar heen. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in weekblad Story. Van Dijk krijgt er energie van om mensen blij te maken, bijvoorbeeld met haar immer stralende glimlach. “Mijn grootste kracht is dat ik het fijn vind om te geven aan mensen – al is het maar een glimlach of een gebaar. Dat zit in mijn natuur. Ik word daar gelukkig van. Dus ik beoefen het juiste vak, want ik mag ontzettend veel geven“, vertelt ze.

De presentatrice cijfers zichzelf echter niet weg. Als tv-ster in een hectische tv-wereld vindt ze het belangrijk om ruimte voor zichzelf te nemen. “Mijn grote geheim is Bikram Yoga. Ik kan alleen maar die leuke moeder en leuke vrouw zijn als ik ook tijd voor mezelf inruim.”

Dat zou iedereen moeten doen, aldus Van Dijk. “En dat kan niet iedereen, hoor. Ik ben me bewust van mijn bevoorrechte positie met de steun van mijn man, en een moeder die af en toe oppast. Maar toch is het een goede les voor alle vrouwen: zorg dat je genoeg tijd voor jezelf hebt om te kunnen relaxen!

Het is even belangrijk om privétijd in te plannen als werk. Dus ontspanning staat óók in mijn agenda.”

Het Story-interview met Wendy van Dijk kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Wendy denkt door Erland dat ze soort Beyoncé is (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen