SBS 6 zet première nieuwe Kim-Lian-show na Oranje

Kim-Lian van der Meij is nog altijd dé flopmachine van SBS 6, maar mogelijk komt daar binnenkort verandering in. Haar nieuwe programma Verzamelkoorts, een soort Help Mijn Man Heeft Een Hobby, gaat namelijk in première na Oranje. Dat meldt de tv-zender. Vanwege het tijdsverschil met Marokko eindigt de oefeninterland Marokko – Nederland op woensdag 31 mei niet om 22.30 uur, maar al om 21.30 uur. Daardoor ontstaat een zeer gewild tijdslot, namelijk ná voetbal.

De eer om dat tijdslot op te vullen gaat naar Van der Meij, bekend van flops als Ninja Warrior en Thuis Op Zondag. In Verzamelkoorts bezoekt ze bijzondere verzamelaars en dompelt zich onder in hun leven.

In de eerste aflevering gaat de presentatrice langs bij iemand die al zijn hele leven prehistorische botten verzamelt. Duizenden oude beenderen nemen zijn huis in beslag en volgens hem kan er nog veel meer bij. En een andere kandidaat verzamelt glimmende Cadillacs en jukeboxen uit de jaren ’50 en ’60.

Verzamelkoorts, waarmee sponsor BankGiro Loterij wil laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen, is een productie bij Talpa.

De eerste aflevering is op woensdag 31 mei te zien om 21.45 uur, direct na de nabeschouwing van het voetbal. Vanaf woensdag 7 juni is het programma wekelijks om 21.30 uur te zien, na Van Onze Centen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen