SBS 6 zet première nieuwe Kim-Lian-show na Oranje

Geplaatst op Wed 17 May 2017 om 11:54

Kim-Lian van der Meij is nog altijd dé flopmachine van SBS 6, maar mogelijk komt daar binnenkort verandering in. Haar nieuwe programma Verzamelkoorts, een soort Help Mijn Man Heeft Een Hobby, gaat namelijk in première na Oranje. Dat meldt de tv-zender. Vanwege het tijdsverschil met Marokko eindigt de oefeninterland Marokko – Nederland op woensdag 31 mei niet om 22.30 uur, maar al om 21.30 uur. Daardoor ontstaat een zeer gewild tijdslot, namelijk ná voetbal.

De eer om dat tijdslot op te vullen gaat naar Van der Meij, bekend van flops als Ninja Warrior en Thuis Op Zondag. In Verzamelkoorts bezoekt ze bijzondere verzamelaars en dompelt zich onder in hun leven.

In de eerste aflevering gaat de presentatrice langs bij iemand die al zijn hele leven prehistorische botten verzamelt. Duizenden oude beenderen nemen zijn huis in beslag en volgens hem kan er nog veel meer bij. En een andere kandidaat verzamelt glimmende Cadillacs en jukeboxen uit de jaren ’50 en ’60.

Verzamelkoorts, waarmee sponsor BankGiro Loterij wil laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen, is een productie bij Talpa.

De eerste aflevering is op woensdag 31 mei te zien om 21.45 uur, direct na de nabeschouwing van het voetbal. Vanaf woensdag 7 juni is het programma wekelijks om 21.30 uur te zien, na Van Onze Centen.

Foto: SBS
9 Reacties op “SBS 6 zet première nieuwe Kim-Lian-show na Oranje”


 1. ronald

  In Verzamelkoorts bezoekt ze bijzondere verzamelaars en dompelt zich onder in hun leven.

  Ugh.

 2. Dooitje

  Dirk Zeelenberg had dit moeten doen.Heeft hij zijn hele contract trouwens uitbetaald gekregen ?

 3. Bart V.

  Ja dat sluit inderdaad lekker aan. Na het voetbal een programma over verzamelen. Laat mij eens raden. Om 21.30 schakelen de voetbalkijkers over naar RTL 7 voor een extra aflevering van Voetbal Inside ?

 4. Peter emmeloord

  Dacht dat WINSTON dit ging doen

 5. Pieter

  Eerst soort Nederland Te Koop…

 6. Jubbetje

  Ik kijk niet naar die domme koeieogen van dat wicht.

 7. GJ

  Nieuwe flop dreigt….. Kan totaal niet presenteren

 8. Hans

  Gemiste kans: geen Oranje fan..

 9. Wilemijn

  Stoppen met dat wicht SBS!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.