RTL 4 zet Kasper van Kooten op Groeten Uit 19xx

RTL 4 zet Kasper van Kooten op de presentatie van het nieuwe tv-programma Groeten Uit 19xx, waarin verschillende BN’ers met hun gezin terugkeren naar het jaar waarin de BN’er 12 jaar oud was. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Van vrijdag tot zondagavond logeren de BN’er en zijn gezin in een huis dat ook helemaal is ingericht zoals in dat jaar. “Zonder de technologie en luxe van nu. Dus ook geen internet, smartphones en tablets“, laat een woordvoerder van de zender weten.

De BN-er laat aan zijn of haar kinderen én Nederland zien hoe het leven destijds was. “Wat vinden de kinderen van het speelgoed en de apparaten van toen? Weten ze wat een antwoordapparaat is of een telefoontoestel? En klinkt de favoriete muziek van toen nog steeds zo goed? Was vroeger alles beter en komt het gezin nader tot elkaar zonder internet?

Het programma ‘Groeten Uit 19xx’ komt oorspronkelijk uit België en was begin dit jaar een ‘ongekend succes’ daar, aldus RTL. Het gaat om een productie van Lecter Media, waarmee Reinout Oerlemans terugkeert op de Nederlandse markt.

Wanneer het programma te zien is en welke bekende Nederlanders met hun gezin teruggaan in de tijd, wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen