Rapper Boef: ‘Is Gordon ook zanger?’

Rapper Boef kent Gordon alleen van zijn televisiewerk en niet van zijn muziek. Dat zegt hij in het Radio 538-programma Release Reacties. Gordon is anno 2017 niet meer weg te denken van de tv, maar hij begon zijn loopbaan als zanger. Als Boef gevraagd wordt wat hij van de muziek van Gordon vindt, reageert hij verbaasd. “Gordon? Zingt hij ook, ja? Ik ken hem alleen van tv, van Idols enzo. Hij zingt dus ook tegenwoordig? Dat moet ik nog even checken, want ik heb het nog niet gezien.”

Als Boef daarop het liedje Compleet, Volmaakt, Het Einde van Gordon afspeelt, reageert hij als volgt: “Hij is goed emotioneel, dat is wel te horen, ja. Hij heeft het over het einde. Is zijn carrière klaar? Waren de mensen er blij mee? Ja, dat snap ik ook wel eerlijk gezegd. Ik ben er zelf ook blij mee.”

Radio 538 vraagt hem ook een liedje van André Hazes jr te luisteren, maar daar is hij niet zo’n fan van. “Het is niet echt mijn muziekstijl eerlijk gezegd. Ik zou het niet zelf luisteren. Ik heb betere stemmen gehoord.”

Zijn vader is wel een baas. Het is cliché, maar als ik een favoriete volkszanger moet noemen, dan zou ik zeggen André Hazes. Hoewel ik Guus Meeuwis ook heel goed vind.”

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen