MTV-gezicht Kay Nambiar krijgt twee collega’s

Geplaatst op Tue 16 May 2017 om 13:38

MTV-gezicht Kay Nambiar krijgt twee collega’s. De jonge talenten Rijk Hofman en Yade Lauren gaan hem vergezellen als boegbeelden van de zender. Dat heeft moederbedrijf Viacom vandaag laten weten. Het drietal zal onder de naam MTV NOW content gaan maken voor de online MTV-platformen in Nederland en België, maar ook verslagen voor televisie. MTV NOW biedt dagelijkse updates en newsflashes over entertainment, celebrity culture, muziek, fashion/beauty en lifestyle.

De 20-jarige Hofman is een relatief nieuw gezicht, maar heeft volgens MTV in korte tijd bewezen over een flinke dosis creativiteit te beschikken. “In een razend tempo weet Rijk de jonge online-doelgroep aan zich te binden met zijn hard groeiende YouTube-kanaal en het enthousiasme in zijn vermakelijke Snapchats en Instagram Stories. Zijn scherpe humor en jonge-honden-enthousiasme passen daarom goed bij MTV.”

Lauren is nog maar 18 jaar jong, maar timmert volgens de zender flink aan de weg als artiest. “Niet alleen op muziekgebied doet ze het goed, ook binnen social media gaat ze als een speer: op Instagram weet ze binnen korte tijd meer dan 42.000 volgers aan zich te binden met haar duidelijke gevoel voor stijl.”

De senior van het trio is de 33-jarige Nambiar. “Zijn muzikale achtergrond en passie voor muziek komen perfect van pas bij zijn werk als presenter voor MTV.”

Voor MTV sprak hij al vele internationale en nationale artiesten als Muse, Major Lazer, Martin Garrix en Douwe Bob. “Ook voor MTV NOW blijft Kay de man van de muziek, interviews met artiesten en events.”

Foto: MTV
8 Reacties op “MTV-gezicht Kay Nambiar krijgt twee collega’s”


 1. Anouk Smullers

  Is deze zender überhaupt nog ergens te zien?

 2. Groenig

  Ter info: Rijk is het broertje van Tim Hofman.

 3. mix

  @Groenig Rijk heeft het natuurlijk wel helemaal zelf gedaan op eigen kracht en zonder hulp van zijn broer of bekenden.

 4. Ano Nymous

  Ken ze geen van allen. Is dat erg?

 5. Orge

  @ groenig

  Nou daar word je blij van
  Nog zon vervelende ultra liinksebloe dz uigende str ontvlieg

 6. Graaf Volkert

  Wie, wie en wie?

 7. Groenig

  @mix Zeker! Was even een feitje naar de mensen toe.

 8. Bah van Erven Dorens

  Kijkt er nog ie-mand naar die zender? Bestaat het nog? Op welk kanaal zenden ze tegenwoordig uit? En wie zijn deze mensen? Kortom, vragen, vragen, vragen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.