Modebewuste Rob Geus baalt van witte jas op televisie

Rob Geus vindt het soms wel eens jammer dat hij op televisie zo vaak een witte doktersjas aan moet. Dat vertelt de SBS 6-ster in weekblad Party. Geus benadrukt dat hij onder zijn witte jas wél mooie kleding aan heeft. “Het hoort nou eenmaal bij de functie die ik dan vervul op het gebied van hygiëne, maar ik sta echt niet te springen om die jas aan te doen. Natuurlijk hou ik van mode en draag ik onder die witte jas leuke kleding. Maar die outfit is een vereiste voor mijn vak“, laat ze weten.

Het straalt autoriteit aan, aldus Geus. “Op het moment dat ik voor De Smaakpolitie die witte jas aantrek, gaat het gebeuren. Dan start mijn onderzoek en is alles bloedserieus.

Geus gaat als tv-ster nooit de deur uit zonder haargel en bezoekt ook regelmatig een schoonheidsspecialiste. Hij merkt dat de vrouwelijke aandacht daardoor toeneemt. “Dat klopt wel ja. Ik ben een verzorgd type en op televisie wil ik er gesoigneerd uitzien.

Krijgt hij als aanstaande papa nog steeds veel aandacht? “Ja. Ik ben natuurlijk best veel op televisie met verschillende programma’s. Met tussenpozen zou je kunnen zeggen dat ik het hele jaar wel op de buis ben. Dat resulteert erin dat ik altijd en overal wel aanspraak heb, of ik het nou wil of niet.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen