John Williams blijft vragen om luchtigere televisie

John Williams vraagt er al jaren om: meer luchtige programma’s. En nu herhaalt hij die oproep aan zijn werkgever RTL 4. Dat is te lezen in weekblad Privé. Williams staat nu vooral bekend als de koning van de hulptelevisie, maar Williams wil meer dan mensen uit de ellende helpen in programma’s als Een Dubbeltje Op Zijn Kant en Help Mijn Man Is Klusser. “Ik koester wat ik heb, maar die andere kant – het zingen, dansen, lachen en entertainen – zit ook in mij“, zegt de tv-presentator.

De RTL 4-ster wil wat meer ontspanning tijdens zijn opnamedagen. “Met luchtige shows zou ik de mogelijkheid hebben om niet alleen thuis, maar ook op de werkvloer wat meer te ontspannen. Hoe ik dat nu doe in mijn vrije tijd? Een lekker potje voetbal spelen!

Inmiddels is Williams ook in zijn privéleven wat ambitieuzer geworden. Hij is al twintig jaar samen met zijn Priscilla, maar heeft nog geen kind. “Ik vond mezelf daar voorheen nog iets te onvolwassen voor. We moesten beiden eerst naar het punt toegroeien waarop we nu zitten: er echt klaar voor zijn.”

Inmiddels ben ik de veertig ruim gepasseerd en nader ik de vijftig, dus het zou heerlijk zijn als ons in dit leven toch nog een zoon of dochter gegund is“, besluit hij in het showblad (via Blendle).

Lees ook:
John Williams wil luchtiger programma (maart 2013)
John Williams wil meer luchtige programma’s (oktober 2014)
John Williams wil meer dan alleen hulp-tv (maart 2015)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen