Christophe Haddad ziet GTST-comeback wel zitten

Foto: RTLChristophe Haddad ziet een terugkeer in Goede Tijden Slechte Tijden wel zitten. Dat zegt de acteur vandaag in De Telegraaf. Hoewel Haddad nu onder de pannen is – hij speelt tegenwoordig in Thuis, de Vlaamse GTST – sluit hij voor de toekomst niets uit. “De makers wilden Nick écht niet dood en ik ben niet klaar met hem; ik kan blijven zoeken in zijn karakter. Ik ben nog niet teruggevraagd, ze weten ’Christophe is bezig’. Maar ik sluit het niet uit. Ik laat Nederland niet los“, vertelt hij.

Nog altijd is hij erg trots op zijn jaren bij GTST. “Dat is zó’n kans geweest, als Belg in de meest populaire serie van Nederland terecht te komen. En nu leert het grote publiek in Vlaanderen mij beter kennen.

Thuis is megapopulair in Vlaanderen. “We hebben vaak rond de vijftig procent marktaandeel op primetime in Vlaanderen.

Dat komt volgens hem vooral omdat de Thuis-thema’s heel actueel zijn. “En het is geen gelikte serie, maar vrij volks. Alle lagen van de bevolking komen in onze serie voor en daardoor spreken we iedereen aan.

Voorlopig voelt Haddad zich tevreden bij Thuis. “Ik hoef niet álles tegelijkertijd. Tijden van geen vrij hebben en gemiddeld vier uur slaap per nacht zijn voorbij. Dan gaat ook de kwaliteit onder lijden“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen