Christophe Haddad ziet GTST-comeback wel zitten

Geplaatst op Fri 19 May 2017 om 10:20

Foto: RTLChristophe Haddad ziet een terugkeer in Goede Tijden Slechte Tijden wel zitten. Dat zegt de acteur vandaag in De Telegraaf. Hoewel Haddad nu onder de pannen is – hij speelt tegenwoordig in Thuis, de Vlaamse GTST – sluit hij voor de toekomst niets uit. “De makers wilden Nick écht niet dood en ik ben niet klaar met hem; ik kan blijven zoeken in zijn karakter. Ik ben nog niet teruggevraagd, ze weten ’Christophe is bezig’. Maar ik sluit het niet uit. Ik laat Nederland niet los“, vertelt hij.

Nog altijd is hij erg trots op zijn jaren bij GTST. “Dat is zó’n kans geweest, als Belg in de meest populaire serie van Nederland terecht te komen. En nu leert het grote publiek in Vlaanderen mij beter kennen.

Thuis is megapopulair in Vlaanderen. “We hebben vaak rond de vijftig procent marktaandeel op primetime in Vlaanderen.

Dat komt volgens hem vooral omdat de Thuis-thema’s heel actueel zijn. “En het is geen gelikte serie, maar vrij volks. Alle lagen van de bevolking komen in onze serie voor en daardoor spreken we iedereen aan.

Voorlopig voelt Haddad zich tevreden bij Thuis. “Ik hoef niet álles tegelijkertijd. Tijden van geen vrij hebben en gemiddeld vier uur slaap per nacht zijn voorbij. Dan gaat ook de kwaliteit onder lijden“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: RTL
8 Reacties op “Christophe Haddad ziet GTST-comeback wel zitten”


 1. Ano

  GTST is ook wel klaar. Punt erachter zetten zou heel verstandig zijn.

 2. Eddie

  Ik vind hem een leuke vent.

 3. Erik

  Zou een goede toevoeging zijn

 4. Dag

  Ik wist wel,blijkt nu toch Nick achter alles te zitten..

 5. H. Helmink

  Gtst is het ook niet meer. Rtl is DE bagger zender van onze landje.
  Nie meer gtst kijk dusssss. Love sbs goeie zender top.

 6. Flits Bom

  GTST bareback bedoel ie.

 7. Dennis

  GTST is toch echt fors aan het inzakken, net als alle rtl troep, net goed ha ha.
  Hoogmoed komt ten val.

 8. Tim

  Spangas 2.0

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.