RTL 4-ster Gordon wil Blushing uiteindelijk verkopen

RTL 4-ster Gordon wil zijn Blushing-koffiezaken uiteindelijk verkopen om van dat geld te gaan leven. Dat vertelt de presentator in gesprek met Privé. Gordon is recentelijk gestopt met zingen. Daar heeft hij mede voor gekozen om meer tijd te kunnen investeren in het Blushing-project. “Ik moest dit doen om een nog groter succes van mijn koffiezaken te maken. Daarbij, en daar ben ik gewoon heel eerlijk in, is het erg moeilijk om in de muziekindustrie nog goed je brood te verdienen.”

Geldzorgen heeft Gordon niet. “Mijn televisiewerk heeft ervoor gezorgd, dat ik het financieel goed heb. Maar mijn grootste geluk is Blushing, daar haal ik zo veel liefde uit.”

Dit voorjaar gaat na Blaricum en Amsterdam het filiaal op de Coolsingel in Rotterdam open. “Mijn droom is dat ik twintig zaken heb, waarvan een in Kaapstad. Dat zou toch mooi zijn. Op den duur zal ik de zaken verkopen, dat is dan mijn geld voor mijn ouwe dag.”

Verder wil Gordon ook gaan cashen met zijn biografie die op komst is. Hij wil daarin geheimen verklappen over de showbizzwereld. Het lijkt er dan ook op dat Gordon niet bepaald spijt heeft van zijn 5 Jaar Later-interview, waarin hij onder meer uithaalde naar Jeroen van der Boom en René Froger.

Gordon: “Nee, zeker niet. Dat was iets wat al een lange tijd in mijn hoofd speelde. Ik heb dat eenmalig naar buiten gebracht en dat geeft een goed gevoel. Het is nu van mijn bord af.

Het Privé-interview met Gordon kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen