Patty Brard vindt huidige SBS 6-zaterdag niet kunnen

Patty Brard is het eens met de kritiek van het AD dat de huidige zaterdagavond van SBS 6 echt niet kan. Dat laat ze deze week blijken in haar column in de Weekend. Doordat Sanoma nauwelijks wil investeren, heeft SBS 6 nu een inspiratieloze zaterdagavond vol herhalingen. Daarom is het volgens het AD maar goed dat Sanoma wordt uitgekocht door de andere aandeelhouder in SBS: John de Mol. Ook Brard denkt er zo over. “Ik wil ook geen herhalingen op de zaterdag.”

SBS 6 herhaalt momenteel Wedden Dat Ik Het Kan op zaterdagavond. “Dat is uiteraard een duur programma geweest met die stunts en bovendien zullen Sylvie Meis en Jeroen van der Boom geen genoegen hebben genomen met een boekenbon als beloning voor hun presentatie. Maar ja, ik heb dit al gezien!

Brard hoopt dat SBS 6 onder leiding van John de Mol straks weer nieuwe dingen gaat newerzetten. “Ik hoop op een spoedig ingrijpen van John de Mol, nu hij de baas is bij SBS, en op leuke zaterdagavondtelevisieshows waar we allemaal weer lekker voor kunnen gaan zitten of liggen komend winterseizoen.”

De huidige zaterdagshows kunnen Brard niet echt bekoren. De Kwis vindt ze te ingewikkeld voor deze uitzendavond en van Janzen & Van Dijk staat het spelelement haar niet aan.

Mindf*ck vindt ze wel aardig. “Maar toch, hoe vaak wij niet op SBS9 of een verre RTL of Net5 belanden voor een oude film of een marathon-CSI. En anders volgt al gauw Netflix”, besluit ze haar column.

Foto: BNN

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen