Micky Hoogendijk: ‘Patricia heftig om mee te dealen’

Micky Hoogendijk vond de omgang met Patricia Paay enorm lastig in de jaren dat ze een relatie had met Adam Curry. Dat vertelt de kunstenares vandaag in de Volkskrant. Hoogendijk pakte Curry in 2009 af van Paay. In de jaren erna heeft Paay in de media regelmatig uitgehaald naar Hoogendijk. Curry liet voor hun romance immers vrouw en kind achter. “Dat was een pittig zijtraject. Als je 22 jaar getrouwd bent, is dat heel pijnlijk. Patricia was een heftig persoon om mee te dealen.”

Het is nooit haar bedoeling geweest om iets kapot te maken, aldus Hoogendijk. “Curry dochter, Christina, kwam later bij ons wonen. Maar ik was niet verantwoordelijk voor zijn relatie. Het was niet mijn bedoeling dit te doen. Het gebeurde.”

Uiteindelijk is Hoogendijks relatie na zes jaar stukgelopen. Destijds gaf Hoogendijk in Privé aan dat Curry haar met kerstmis iets heeft verteld waar ze niet blij mee was: “Laat ik dit erover zeggen: ik heb iets te horen gekregen wat eigenlijk verteld had moeten worden vóórdat ik getrouwd was. Toen dat in één keer boven water kwam, is er bij mij iets geknapt.

Nu zegt Hoogendijk in de Volkskrant: “Het vertrouwen was ineens verdwenen. Er is iets niet verteld, of ik heb iets niet gezien. Ik wil niet in detail treden, er ligt al genoeg op straat, maar wat mij betreft is de deur dichtgegaan.”

Ik heb me afgevraagd wat het betekent dat het universum mij steeds weer zo’n klap geeft. Ik denk dat ik terugmoet naar mezelf. Time to act, time to move. Dat heb ik gedaan.”

Het Volkskrant-interview ‘Van wow en bam’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen