Micky Hoogendijk: ‘Patricia heftig om mee te dealen’

Geplaatst op Wed 19 Apr 2017 om 9:41

Micky Hoogendijk vond de omgang met Patricia Paay enorm lastig in de jaren dat ze een relatie had met Adam Curry. Dat vertelt de kunstenares vandaag in de Volkskrant. Hoogendijk pakte Curry in 2009 af van Paay. In de jaren erna heeft Paay in de media regelmatig uitgehaald naar Hoogendijk. Curry liet voor hun romance immers vrouw en kind achter. “Dat was een pittig zijtraject. Als je 22 jaar getrouwd bent, is dat heel pijnlijk. Patricia was een heftig persoon om mee te dealen.”

Het is nooit haar bedoeling geweest om iets kapot te maken, aldus Hoogendijk. “Curry dochter, Christina, kwam later bij ons wonen. Maar ik was niet verantwoordelijk voor zijn relatie. Het was niet mijn bedoeling dit te doen. Het gebeurde.”

Uiteindelijk is Hoogendijks relatie na zes jaar stukgelopen. Destijds gaf Hoogendijk in Privé aan dat Curry haar met kerstmis iets heeft verteld waar ze niet blij mee was: “Laat ik dit erover zeggen: ik heb iets te horen gekregen wat eigenlijk verteld had moeten worden vóórdat ik getrouwd was. Toen dat in één keer boven water kwam, is er bij mij iets geknapt.

Nu zegt Hoogendijk in de Volkskrant: “Het vertrouwen was ineens verdwenen. Er is iets niet verteld, of ik heb iets niet gezien. Ik wil niet in detail treden, er ligt al genoeg op straat, maar wat mij betreft is de deur dichtgegaan.”

Ik heb me afgevraagd wat het betekent dat het universum mij steeds weer zo’n klap geeft. Ik denk dat ik terugmoet naar mezelf. Time to act, time to move. Dat heb ik gedaan.”

Het Volkskrant-interview ‘Van wow en bam’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
11 Reacties op “Micky Hoogendijk: ‘Patricia heftig om mee te dealen’”


 1. Stefan

  ja meid, het is je niet gegund om een juiste man te vinden

  eerst die bomaanslag met je toenmalige vriend, waar je gelukkig zonder kleerscheuren vanaf bent gekomen, en toen die loser van een Curry

 2. X

  Nou nou zonder kleerscheuren….ze kreeg een miskraam om maar niet te spreken over psychische schade.

 3. Lambert

  Mee eens X, maar als je je met dit soort mensen in laat, dan weet je dat je dit soort risico’s loopt.

 4. X

  Alles beter dan als bejaarde pispaal door te moeten gaan in de paar jaar die je nog hebt te leven zoals Patries.

 5. Oja

  I still love Micky.

 6. dootje

  Micky is toch lesbisch? Ze deed het vroeger met een blonde sportaankondiger ,weet ik nog.

 7. Jubbetje

  Bovendien is Hoogendijk niet om aan te zien.
  De dochter van Curry al net zo.

 8. Remco

  Adam is bi… Dat had hij haar eerder moeten vertellen dus

 9. babs

  bi zonder…

 10. Dennis

  Paay is door de mand gevallen met haar pis liefhebberij, die doet niet meer mee.

 11. ???

  @ Dennis

  Welke mand? En waaraan doet ze niet meer mee? Sukkel…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.