Mattie & Wietze ook in Pauw geheimzinnig over transfer

Het Qmusic-duo Mattie Valk en Wietze de Jager bleef ook donderdagavond in Pauw mysterieus over hun gesprek met concurrent Talpa Radio, het bedrijf achter Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Jeroen Pauw vroeg het duo wat hun rondleiding bij Talpa Radio nou precies betekende. “Het was gewoon een rondleiding, zoals wij wel vaker bij andere radiostations gaan kijken. Het was puur uit interesse“, probeerde dj Valk eerst nog.

Valk tegen Pauw: “Zoals jij ook wel eens een gesprek hebt met tv-collega’s, van: hoe doe je dat? En: hoe werkt dat? Interesse in elkaars werkgebied.

Ook De Jager hoopt met deze uitleg klaar te zijn: “Het was het kantoor van John de Mol, maar wel waar de radiozenders van Talpa zaten. Het is interessant om eens een radiostudio te zien, vooral bij de anderen aan de overkant. Daar kun je van leren, want het is een heel ander bedrijf.

Toen Pauw aangaf er geen snars van te geloven dat je gewoon even gaat rondwandelen bij de concurrent, gaf De Jager toe: “Er is wel interesse vanuit 538 en dat is een groot compliment. Er is niets praktisch uit voortgekomen. We hebben een rondleiding gehad en we hebben eens gepraat, daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Zo gaat het gewoon.

Valk: “Wij zijn volgende week ook weer gewoon op de radio. We hebben gewoon een overeenkomst met Qmusic en daar maken we met heel veel energie en plezier ons radioprogramma.”

Wat er staat geschreven, klopt. Er is interesse vanuit Talpa Radio en er staat ook geschreven dat wij een overeenkomst hebben met Qmusic, waar we met heel veel plezier ons radioprogramma maken.”

Foto: VARA

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen