‘Jack van Gelder mag niet te gast zijn in Voetbal Inside’

Jack van Gelder mag van zijn werkgever Ziggo Sport niet eenmalig aanschuiven als tafelgast in de RTL 7-talkshow Voetbal Inside. Dat zei talkshowhost Wilfred Genee vanochtend in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Van Gelder zegde in de zomer van 2015 toe dat hij aan zou schuiven in het programma van Genee, maar daar is het nog altijd niet van gekomen. “Aan ons ligt het niet, maar hij heeft nu weer aangegeven dat het van Ziggo niet mag. Wat mij betreft mag hij zo snel mogelijk komen.”

Genee zou het heel leuk vinden om Van Gelder eens in de show te hebben. “Ik vind Jack een uitstekende collega. Ik heb alleen niet de indruk dat hij dat ook van mij vindt.

Van Gelder verliet de NOS voor zijn Ziggo-avontuur. “Het is wel een beetje jammer dat daar zo veel goede namen zitten, maar dat er bijna niemand naar kijkt. Dat is zonde.”

Zelf kijkt Genee wél eens naar Van Gelders show. “Ik moet zeggen dat het er allemaal perfect uitziet. Het lijkt ook niet op ons programma, dat scheelt, maar het ziet er goed uit.”

Foto: VARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen