‘Jack van Gelder mag niet te gast zijn in Voetbal Inside’

Geplaatst op Thu 20 Apr 2017 om 13:00

Jack van Gelder mag van zijn werkgever Ziggo Sport niet eenmalig aanschuiven als tafelgast in de RTL 7-talkshow Voetbal Inside. Dat zei talkshowhost Wilfred Genee vanochtend in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Van Gelder zegde in de zomer van 2015 toe dat hij aan zou schuiven in het programma van Genee, maar daar is het nog altijd niet van gekomen. “Aan ons ligt het niet, maar hij heeft nu weer aangegeven dat het van Ziggo niet mag. Wat mij betreft mag hij zo snel mogelijk komen.”

Genee zou het heel leuk vinden om Van Gelder eens in de show te hebben. “Ik vind Jack een uitstekende collega. Ik heb alleen niet de indruk dat hij dat ook van mij vindt.

Van Gelder verliet de NOS voor zijn Ziggo-avontuur. “Het is wel een beetje jammer dat daar zo veel goede namen zitten, maar dat er bijna niemand naar kijkt. Dat is zonde.”

Zelf kijkt Genee wél eens naar Van Gelders show. “Ik moet zeggen dat het er allemaal perfect uitziet. Het lijkt ook niet op ons programma, dat scheelt, maar het ziet er goed uit.”

Foto: VARA
9 Reacties op “‘Jack van Gelder mag niet te gast zijn in Voetbal Inside’”


 1. Bart Wijnen

  Op de uitvoering van de sportprogramma’s van Ziggo is weinig aan te merken. Het ziet er steeds gelikter uit met o.a. allerlei grafische foefjes, sfeer in de programma’s is prettig. Uitdaging zit hem in het lokken van de kijkers, dat lukt vooralsnog alleen bij de Formule 1.

 2. Krezus Jistus

  Ik heb Telfort, net als veel andere mensen. Die hebben geen idee wat Zigoo eigenlijk is.

 3. Walter

  Alles exclusief (!) bij Ziggo Sport, de zender met veel geldwolven en weinig kijkers (op Verstappen na).

 4. David

  Heb zelf ziggo. Alleen de f1 zou ik erg missen bij een andere provider. Buitenlands voetbal is niet zo boeiend. Eredivisie wel…

 5. yupidd

  @Walter, beetje jaloers ofzo.

 6. TopShow

  Helaas Walter heeft voor een groot gedeelte gelijk, tot op heden!
  Hoop dat dat “exclusieve” van goede presentatoren (van Gelder) en analisten (Kieft) snel verdwijnt.
  En zo exclusief zijn ze ook weer niet, want ze mogen wel aanschuiven bij RTL Late Night of DWDD.
  Dat zogenaamde exclusieve voegt voor deze mensen niets toe, maar vooral voor de zender helemaal niets! Het werkt juist averechts!!
  Dit riekt naar Kinnesinne naar Voetbal Inside toe, zielig en dom dom dom van de top van Ziggo Sport.
  Maar ja, het gebeurd bij de vele bedrijven dat het management niet kan managen!

 7. toxilogic

  Grotendeels eens met topshow, echter betwijfel dat dit kinnesinne is, lijkt me meer een gevalletje van standaard beleid. In dit geval kortzichtig Van Gelder zou meer voetbalfans naar zijn show kunnen lokken door af en toe aan te schuiven bij Voetbal Inside.

 8. Wolf

  Gelukkig ,deze linkse Hater is niet grappig.

 9. Flip

  Wolfie, ouwe rechtse knalpijp, alles flex verder?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.