Imanuelle Grives probeert tv-verslaving te onderdrukken

Geplaatst op Thu 20 Apr 2017 om 9:36

Foto: Bob BronshoffActrice Imanuelle Grives probeert haar tv-verslaving te onderdrukken door simpelweg het tv-toestel te mijden. Dat vertelt ze vandaag in het AD. Grives hoeft maar even te kijken of ze wordt helemaal in het beeldscherm gezogen. “Eerlijk gezegd kijk ik zo min mogelijk. Op mijn 15de kwam ik erachter dat ik verslaafd was aan tv. Ik racete iedere dag uit school naar huis om As The World Turns te kijken en had dan niet eens tijd om even met een vriendin te praten. Dat voelde niet goed.

Ze begon research te doen naar hoe tv-makers hun kijkers aan de buis proberen te kluisteren. “Ik vond online een synopsis van de soap en besefte dat die verhaallijnen soms wel zes maanden duren. Dat vond ik zo zonde van mijn tijd dat ik gestopt ben met kijken.

Nu kijkt Grives nauwelijks nog tv. “Natuurlijk zie ik heus weleens wat, maar ik probeer het beperkt te houden.”

Zodra ergens in een ruimte een tv aanstaat, wordt mijn aandacht onmiddellijk en ongewild naar het scherm getrokken en reageer ik op de automatische piloot. Ik kan helemaal in series verdwijnen en volledig opgaan in de emoties van de personages“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Foto: Avrotros
7 Reacties op “Imanuelle Grives probeert tv-verslaving te onderdrukken”


 1. Gonzo

  Ben er kapot van…..

 2. Rik

  Ik vind haar niet zo leuk.. ziet haar de laatste tijd ook teveel!

 3. Bartje

  Leuke meid. Jammer dat Celblok H gestopt is.

 4. Noud

  @Rik Thu 20 Apr 2017 om 9:51
  Dan moet je misschien wat minder TV kijken. ;)

 5. Dootje

  Leuk,al die BN”ers die zeggen geen tv te kijken of belangrijkere dingen in hun vrije tijd te doen . Maar als je dan zegt dat lineair d@od is of NPO weg moet , meteen zeggen hoe waardevol tv is . Ze zijn zo lekker hypocriet .

 6. Sweck

  @Dootje

  Eerst lezen, dan reageren.

 7. anna

  Ironie ten top,

  Nu zorgt ze zelf voor het aan de buis kluisteren van mensen haha. Dus werkt ze mee aan waar ze zelf niet goed van wordt. pfff!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.