Dionne Stax reageert op geruchten over affaire met Tan

Dionne Stax reageert voor het eerst op de geruchten over haar affaire met Humberto Tan. Ze haalt er haar schouders voor op. Dat vertelt ze in een interview met de Flair. Hoewel ze al weken een van de meest besproken vrouwen is in de showmedia, heeft ze niet de behoefte om een verklaring af te leggen over haar relatie met Tan. Naar eigen zeggen doet de commotie haar niet veel. “Het is vooral heel vervelend, maar ik voel niet de behoefte om erop te reageren“, zegt ze.

De showmedia zullen er altijd zijn, aldus Stax. “Het is niet de eerste keer dat ik in de roddelbladen sta en vast ook niet de laatste. Ik vind het zonde om mijn tijd en energie daar in te stoppen. Schouders ophalen en dóór.”

Stax noemt zich in de Flair ‘single’. Ze zit echter niet op Tinder. “Ik geloof daar niet zo in. Misschien ben ik van de oude stempel, maar ik ga ervan uit dat het je overkomt en anders niet. Het past niet bij me actief op zoek te gaan naar een man.

Ze geeft aan niet makkelijk verliefd te worden. Ze heeft ook geen vast type. “Ik doe niet aan vleeskeuringen. Het enige wat mijn exen met elkaar gemeen hebben, is dat het allemaal slimme mannen zijn. Intelligentie, dat vind ik aantrekkelijk.”

De affaire tussen Stax en Tan werd medianieuws toen RTL Boulevard besloot om het onderwerp dood te zwijgen. Critici als het AD, Telegraaf en Radio 538 vinden dat het programma zich daarmee heeft gediskwalificeerd als showrubriek.

Volgens de showmedia is RTL-baas Erland Galjaard niet blij met het vermeende overspel van Tan.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen