Zoons Beau slachtoffer van afzeggende Drake

De zoons van Beau van Erven Dorens waren twee van de duizenden mensen die maandagavond teleurgesteld werden bij de Ziggo Dome, waar zanger Drake op het laatste moment voor de derde keer hetzelfde concert afzegde. Dat vertelde de RTL 4-ster dinsdag in RTL Boulevard. Van Erven Dorens vindt het niet alleen erg voor collega-sterren die in de peperdure golden circle stonden. “Ik vind het ook zielig voor alle mensen aan de buitenrand. Mijn twee zoons stonden daar en hebben gespaard.”

Voor zijn zoons was het een grote happening. “Die verdienen vier euro per uur. Ze hebben 70 euro bij elkaar gespaard en stonden al vanaf drie uur ’s middags te wachten op die zak.”

De presentator denkt dat Drake zijn welzijn in eigen hand had. “Het is misschien heel gemeen dat ik dit zeg, maar lag hij niet gewoon ergens in een hoek stoned als een garnaal?

Het is een draak van een vent, vindt Van Erven Dorens. “Hij voelt zich onaantastbaar. Het gaat me vooral om die kinderen die al maanden sparen en hopen op het zien van die nieuwe Michael Jackson.

Ook andere sterren reageerden woest. André Hazes jr: “Helemaal een avond vrijgehouden, gaat het niet door omdat hij op het laatste moment ziek wordt. Dat is knap! En dan nog meer dan een uur vastgehouden in de golden circle omdat de pleuris uitbrak. Ik snap jullie mensen. We proberen het woensdag nog één keer, anders luisteren we noooooooit meer naar Drake!

En Valerio Zeno: “Beste Ziggo Dome en Mojo Concert, ik wil graag m’n geld terug van m’n concertkaart, parkeerkosten en muntjes.

Het afgezegde concert wordt vanavond ingehaald als Drake niet ziek is.

Lees ook: Beau laat zoon vakkenvullen ondanks tv-miljoenen (november)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen