Victor Mids niet nerveus over nieuwe uitzendplek

Victor Mids is niet nerveus over de nieuwe uitzendplek van zijn programma Mindf*ck. Dat vertelt de Avrotros-illusionist in de Avrobode. Waar Mindf*ck voorheen te zien was op NPO 3, is het programma vanaf 1 april te zien op de zaterdagavond van vlaggenschip NPO 1: een prestigieuze plek. “Ja, da’s misschien wel de grootste goocheltruc, haha. Ik ben er erg trots op dat de NPO ons heeft benaderd, ze vonden Mindf*ck echt een familieprogramma en dus geschikt voor de zaterdag.

Zelf heeft Mids met zijn programma nooit op een bepaalde doelgroep gemikt. “Eerlijk gezegd hebben we nooit een doelgroep voor ogen gehad. Oscar Verpoort en ik wilden vooral een programma maken dat we zelf graag zouden zien.

Op de vraag of die nieuwe positie spanning met zich meebrengt, antwoordt hij: “Ik hoop natuurlijk dat mensen gaan kijken. Het enige wat ik daar aan kan doen is een zo goed mogelijk programma maken, verder heb ik daar geen invloed op.”

Me zorgen maken heeft geen zin, dus doe ik dat ook niet. Zeker bij Mindf*ck is het zaak dat je de baas blijft over je eigen gedachten.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen