VARAgids is fan van RTL 4-show Helemaal Het Einde

De VARAgids is groot fan van het RTL 4-programma Helemaal Het Einde, dat een groot succes is op de maandagavond van de zender. Dat laat de redactie van de gids weten op Twitter. Er was RTL 4 veel aan gelegen dat Helemaal Het Einde zou lukken, omdat het programma maar liefst een heel jaar onafgebroken op de maandagavond van de zender geprogrammeerd staat. De kijkcijfers zijn goed: Helemaal Het Einde bezorgt RTL 4 een lichtpuntje in de prime-time-crisis die heerst bij de zender.

Van maandag tot en met donderdag zijn er op prime time slechts twee succesvolle programma’s te zien bij RTL 4. Naast Helemaal Het Einde, dat gisteren ruim 1,1 miljoen kijkers trok, gaat het om Married At First Sight.

Ook VARAgids kijkt graag naar Helemaal Het Einde. “Ja, we bekennen. Helemaal Het Einde (nu op RTL 4) is stiekem toch wel een guilty pleasure. Soort Ik Vertrek in het kwadraat…

Een andere bekende fan van Helemaal Het Einde is Jan de Hoop. Hij twittert bijna elke week over de show en reageert enthousiast als de kijkcijfers weer hoog blijken te zijn. Ook Maurice Wijnen twittert over het programma.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen