Story-baas vindt Wilders’ keuze voor Story niet zo gek

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het helemaal niet zo gek dat PVV-leider Geert Wilders vorige week een uitgebreid interview gaf aan Story. Het is immers gewoon een veel gelezen blad. Dat schrijft hij vandaag in zijn hoofdredactioneel commentaar. Wilders is behoorlijk op de hak genomen omdat hij in zijn korte lijstje met media-optredens in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen onder meer een interview met Rob Geus, met de Story en met de Privé had staan. 

Ook Den Aantrekker zag de spottende reacties voorbijkomen. “De zelfbenoemde ‘serieuze media’ vinden het vaak niet kies dat politici kiezen voor entertainmentbladen als Story. Dat de hoge heren en dames uit Den Haag dat doen, heeft vooral te maken met het enorme bereik dat ons soort bladen biedt.”

Bladen als de Story worden nog altijd goed gelezen, benadrukt Den Aantrekker. “Ik herinner me een cocktailparty waar oud-premier Balkenende met uitgestoken hand op me afliep en tegen zijn verbaasd kijkende entourage zei: ‘Eerst mijnheer Den Aantrekker gedag zeggen – die heeft hier de hoogste oplage!’

Ook premier Rutte weet het grote aantal Story-lezers op waarde te schatten, schrijft Den Aantrekker. “Hij staat steevast open voor contact en medewerking.

Den Aantrekker heeft geen idee wie de volgende premier wordt. “Maar ik hoop dat hij net zo openstaat voor Story als zijn voorganger, mocht het iemand anders worden!

Wilders onthulde in Story dat hij niet eens een sleutel van zijn eigen safehouse heeft. In Privé vertelde hij dat hij een ooglidcorrectie niet uitsluit.

Foto: PowNed

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen