Linkse lijsttrekkers bij SBS 6-debuut Winston

Het SBS 6-debuut van tv-ster Winston Gerschtanowitz wordt vanavond bijgewoond door twee linkse lijsttrekkers: Jesse Klaver van GroenLinks en Lodewijk Asscher van PvdA. Dat heeft de tv-zender laten weten. Gerschtanowitz ontvangt de politici in zijn eerste SBS 6-programma Wat Vindt Nederland. Klaver en Asscher zitten bij SBS 6 in het hol van de leeuw, want de tv-zender bleek woensdagavond massaal PVV-stemmers te trekken. Wellicht weten ze toch nog wat mensen te bekeren.

Sandra Schuurhof, de co-host van Gerschtanowitz, vindt het leuk dat Klaver en Asscher langskomen. “Maar de vragen zullen heel uiteenlopend zijn en juist níet alleen maar over politiek gaan. Wie weet of de mogelijk ooit toekomstige premier van Nederland kwesties aanvoelt?

De presentatrice stelt in De Telegraaf dat de kijker geen debatachtige setting hoeft te verwachten. “De stellingen en de meningen hebben we al gehoord.

In Wat Vindt Nederland? draait alles om de mening van Nederlanders over bepaalde onderwerpen. “We hebben met de uitkomsten ook geregeld het nieuws gehaald. Niet dat dat het uitgangspunt is, hoor. De bedoeling is, dat er om half tien op donderdagavond, vooral veel gelachen wordt. Het is geen zware kost.

Wat Vindt Nederland is om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen