Jan Dijkgraaf vindt Giel Beelen een ‘sneuneus’

Foto: Nick van OrmondtGeenPeil-lijsttrekker Jan Dijkgraaf vindt NPO-grootverdiener Giel Beelen een sneuneus. Dat laat hij weten op zijn website. Beelen dreigt zijn rijbewijs kwijt te raken omdat hij wéér dronken achter het stuur van zijn auto is gaan zitten. Hij heeft excuses aangeboden, maar die neemt Dijkgraaf niet serieus. “Want de waarheid is: je bent tegen je veroordeling in hoger beroep gegaan. Je accepteert je straf niet als een vent, je probeert er onderuit te komen. Wat ben jij een ongelooflijke sneuneus!

In hoger beroep gaan strookt niet met zijn krokodillentranen van nu, vindt Dijkgraaf. Beelen laat in een filmpje weten superdom te zijn geweest. “Je huilde er nog net niet bij. Maar dat bewaar je waarschijnlijk voor je eerstvolgende optreden in De Wereld Draait Door, waar je weer zonder echt aangepakt te worden mag vertellen hoezeer die jóu allemaal pijn doet.”

Dijkgraaf noemt het een ‘goeie act’. “Misschien is ‘sneuneus’ een te aardige kwalificatie. Maar ja, mijn moeder heeft dan ook op jonge leeftijd haar moeder verloren door een zuipschuit zoals jij.

Ik heb een extra allergie in mijn genen voor alcoholisten die te gierig zijn om een taxi te pakken“, besluit hij.

Foto: RTL

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen