Dionne Stax debuteert als primetime-ster op NPO 1

Dionne Stax debuteert vanavond, direct na de hitserie KLEM, als primetime-ster op NPO 1. De komende donderdagen is ze te zien met haar eigen Omroep MAX-show Van Onschatbare Waarde. Dat heeft de omroep laten weten. Stax heeft van de NOS toestemming gekregen om dit naast haar Journaalwerk te doen. Of ze daar zwaar over moest onderhandelen met de omroep? “Dat valt mee, maar je bent natuurlijk wel het gezicht van het nieuws, dus hij beoordeelt per keer of je iets wél of niet mag doen.”

Het is echter een keurig programma, aldus Stax. “Ik had iets van het Britse format gezien en dat zag er veelbelovend uit, echt iets voor mij omdat je lekker in die verhalen van mensen kan duiken. Toen ik dat bekeek, dacht ik: hier wil ik me wel op storten. Het was ook hartstikke leuk om te doen“, vertelt ze in het AD (Blendle).

De Telegraaf merkt op dat de Journaal-exit bij Rik van de Westelaken en Herman van der Zandt werd ingeleid met uitstapjes naar andere programma’s. Op de vraag of ze ook om zich heen aan het kijken is, antwoordt ze: “Juist door dit soort uitjes vind ik dat ik het leukste werk van de wereld heb.”

Het Journaal is mijn baan en af en toe mis ik het wel dat ik de studio niet uitkom, maar dan komt er weer zoiets als dit voorbij. Voor mij is het zo voorlopig wel de juiste mix”, besluit ze (via Blendle).

In Van Onschatbare Waarde (21.30 uur, NPO 1) krijgen verkopers van zeer bijzondere en waardevolle spullen de unieke kans krijgen om hun object te verkopen aan één van vier experts. De verkoper mag aankloppen bij één of alle experts, maar eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug…

Foto: NOS/Stefan Heijdendael

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen