BZV met kookmagazine: ‘Marc kookt zonder poespas’

Het door miljoenen mensen bekeken Boer Zoekt Vrouw ligt vanaf vandaag ook weer in de Bruna, Primera en andere kiosken. Ditmaal is er een culinaire tijdschriftspecial bedacht. Dat heeft de uitgever die samenwerkt met KRO-NCRV laten weten. Op de cover van het tijdschrift wordt groot uitgepakt met boer Marc, die aangeeft dat hij ‘zonder poespas’ kookt. Over zijn favoriete maaltijd zegt hij: “Tilapia met ongeschilde krieltjes en een lekkere salade met zoveel mogelijk dingen erin.

Ook de andere boeren vertellen over hun eetgewoonten en doen hun keukgeheimen uit de doeken. “Het oer-Hollandse AGV’tje – aardappelen, groente, vlees – wordt in de keukens van de boeren uit het KRO-NCRV-programma Boer Zoekt Vrouw nog altijd veel gegeten. Maar ze kijken ook over de grens!

Herman geeft aan dat hij cheesecake erg lekker vindt, Olke eet veel barbecuegerechten en Riks smult van schnitzel. Marc eet dus graag tilapia, maar daar geeft hij wel elke dag een andere draai aan.

Boer Zoekt Vrouw gaat verder ook nog ondeugend, want in het blad wordt ook onthuld welk voedsel echte lustopwekkers zijn.

Het tijdschrift is vanaf vandaag te koop voor de prijs van een flinke tilapia.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen