Wie Ben Ik? opnieuw terug op de buis bij RTL 4

De studioshow Wie Ben Ik? keert wederom terug op de buis. In de nieuwe serie, vanaf zaterdag 29 april op de buis bij RTL 4, staat Wendy van Dijk aan het roer en zijn de onvermijdelijke Jandino Asporaat en Najib Amhali haar teamcaptains. Dat heeft RTL 4 laten weten. Wie Ben Ik? keerde in 2013 ook al terug op RTL 4. Toen behoorden Van Dijk en Asporaat ook al tot de cast, maar waren er ook nog drie andere captains: Gordon, Paul de Leeuw en Richard Groenendijk.

Wie Ben Ik? was in de jaren 90 een grote hit op RTL 4 dankzij het gouden trio Caroline Tensen, Ron Brandsteder en André van Duin. De show stopte in 2001.

In 2008 keerde de show voor het eerst terug, toen op SBS 6 met Tooske Ragas aan het hoofd en Gerard Joling en Patty Brard als de teamcaptains.

Toen de show in 2013 terugkeerde op RTL 4, dwong Van Dijk de presentatie af bij haar liefdespartner Erland Galjaard, de baas van RTL 4.

Ze was ooit assistent bij Wie Ben Ik? en stond erop dat ze de show nu zou gaan presenteren. “Toen Erland liet vallen dat hij Wie Ben Ik? terug ging brengen, zei ik echt meteen: ‘Eén ding: dat ga ík presenteren.’ Hij zei: ‘Huh, wil je dat?’ Toen zei ik: ‘Wil ik dat? Ja, natuurlijk! Daar ben ik begonnen. Dat móet ik gewoon.

Dit voorbeeld geeft aan waarom veel mensen met argusogen kijken naar dames die getrouwd zijn met de baas.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen