Yolanthe naar Antillen in eerste aflevering RTL 4-show

Geplaatst op Thu 16 Feb 2017 om 9:55

Yolanthe Sneijder-Cabau reist af naar de Antillen in de eerste aflevering van haar RTL 4-programma Reunited, vanaf 1 maart elke woensdag op tv na GTST. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Cabau brengt in Reunited mensen samen die elkaar jaren niet hebben gezien. “Voor mij is dit programma alles ineen: ik mag mensen helpen én ik doe het werk wat ik leuk vind. Het is een eer om dit programma op mijn leeftijd te mogen dragen en ben heel trots op het resultaat“, vertelt ze.

Elke aflevering bezoekt Cabau samen met drie hoofdpersonen het land waar hun geliefden zich bevinden. Voor de zes afleveringen is ze afgereisd naar de Antillen, Zuid-Afrika, Thailand, Haïti, Dominicaanse republiek én Colombia. Tijdens de zoektocht in het buitenland deelt zij samen met de personen in kwestie alle verdriet én geluk.

In de eerste aflevering reist ze naar de Antillen. Hierin sluiten twee broers elkaar na 26 jaar weer in de armen, nadat de rest van hun gezin in 1990 omkwam bij een vreselijk verkeersongeluk.

Reunited, een productie van MasMedia, is vanaf 1 maart elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL
13 Reacties op “Yolanthe naar Antillen in eerste aflevering RTL 4-show”


 1. Anonymous

  Ook al weer zo’n rare keuze van RTL4. Yolanthe binnen halen voor dit programma. Terwijl ze hebben zat presentatoren. Nederland zit niet te wachten op Yolanthe en niet op alweer een hulpprogramma!

 2. Anouk Smullers

  Ze heeft gelukkig wel altijd de flip aan haar kont hangen, dus dat gast totaal niet scoren, wel is weer duidelijk hoe deze vrouw aan haar baantje bij RTL is gekomen. Erland en Wendy- Ibiza- Yolanthe- Ibiza, O wat hebben we het gezellig

 3. Anouk Smullers

  Flop

 4. Raffiet

  Pfffffffffffff neeeeeeeeeeeeeeee! golddigger. Genoeg van vals wijf jojo kinderschrijfer wesley pfffff de raffies en sylviez patty coke en de jantje shit en oh nee j’s of de snuif nick snuif simon.

 5. jubbetje

  Weer een gejat programma en ook nog met die nederturkse heks.

 6. Roomtaart

  Ga lekker op je kids passen en laat iedereen met rust verder
  Je kan helemaal niks

 7. lvs2015

  Niet te geloven. Om het geluk en leed van anderen te onderzoeken en of zij misschien gespeelde emoties dan kan tonen ( ze is tenslotte soapie geweest) moet Yolanthe duur naar allerlei landen worden gevolgen,in sjieke hotels worden gehuisvest en dan ook nog een gescript onderzoek doen naar anderen alsof zij een specialisme heeft op leed van anderen. Alsof niet elk mens al compassie in zich heeft. Gewoon weer een verpakte snabbel voor de toch al goed gevulde beurs van Yolanthe. Bah!

 8. Henk

  Oh, ik zie het al, lvs2015: je kunt er echt niet tegen als anderen het beter hebben dan jij. Misschien je eens opgeven voor een hulpprogramma? ;-)

 9. Raffiet

  Henk trek uw vriend af. Jolante IS een kotswijf. Geen leugen. Wij moeten haar niet. En golddigger blijft een kutwijf. Misschien ken je haar appe hoe tof je er vind

 10. Anonymous

  Nee he waarom dat mens? Gatverdamme met haar bek van oor tot oor.
  Weer een flop op de woensdag.

 11. Puk

  Volgens mij is zij een man geweest met die zware k.. Stem.
  En altijd aandacht trekken met Zastava of hoe dat kind ook mogen heten. Lekker cashen in het land van Erdogan,karakter hoor

 12. Jantje.S. Uit V.

  Yootje heeft 38 broers en zussen.

 13. Anonymous

  @Henk Het is natuurlijk wel een beetje raar dat uitstekend Yolanthe in een televisie programma anderen gaat helpen om familie problemen op te lossen. Dat zou het zelfde zijn als dat Silvie dat op SBS6 zou gaan doen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.