SBS 6 zet Toppers-soap op realityvrijdag

De vrijdagavond van SBS 6, het domein van realitysoaps als die van Andy van der Meijde en Roy Donders, brengt vanaf 24 maart ook een soap over het mannentrio De Toppers. De serie bestaat uit tien afleveringen en heet De Toppers: Wild West, Thuis Best. Dat heeft het tv-station laten weten. Over enkele maanden barst in de Amsterdam ArenA het jaarlijkse spektakel van De Toppers weer los. De concerten in mei hebben dit jaar het thema ‘Wild west, thuis best’ meegekregen.

De kijker kan vooraf alle voorbereidingen van René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom volgen op SBS 6. “Men krijgt al het voorwerk, de teambuilding en het onderlinge plezier mee.”

De weg is nog lang voordat het publiek, gekleed volgens de dresscode glitter country rood, in het stadion kan plaatsnemen, aldus de zender. “Eerst gaan René, Gerard en Jeroen samen op wintersport om alle neuzen richting het Wilde Westen te krijgen. Hierna volgen de brainstorms, repetities en alles wat er gezamenlijk ontstaat.”

De heren worden echter ook afzonderlijk gevolgd. “Hoe leven zij individueel toe naar de drukstbezochte concertreeks van het jaar?

De SBS 6-soap over De Toppers stopt op de dag van het eerste Toppers-concert in de ArenA, namelijk vrijdag 26 mei. De serie zal elke vrijdag om 20.30 uur te zien zijn bij de familiezender.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen