Robert ten Brink: ‘Acceptatie oude presentatoren stijgt’

Robert ten Brink (62) ziet de acceptatie van oude presentatoren in de Nederlandse tv-wereld toenemen. Dat zegt de presentator in een interview met het AD. Ten Brink is voor tv-begrippen uiterst bejaard en al helemaal voor iemand die bij het commerciële RTL 4 werkt. Toch vreest de All You Need Is Love-ster niet dat zijn dagen geteld zijn. “In Engeland kijkt niemand meer op van een wat oudere presentator. Inmiddels zie je die tendens in Nederland ook“, zo laat hij weten.

Tegelijkertijd ziet de presentator zichzelf niet nóg eens 25 jaar All You Need presenteren. “Hoewel, er zit een heel grote trap in het nieuwe decor en ik heb al gesuggereerd dat we daar wellicht een mooie traplift in kunnen laten monteren.

Hij vertrouwt erop dat All You Need Is Love blijft scoren. “De reden dat All You Need Is Love zo lang loopt, is dat we daar nooit mee bezig zijn geweest, denk ik. We hebben ook nooit geprobeerd om met de tijdgeest mee te gaan. Het ergste dat je kunt doen, is iets ‘jonger en flitsender’ maken.”

Ik ben daar gelukkig nooit in een gekke bodystocking en met oranje haar gaan staan, hopende dat iedereen me dan nog leuk zou vinden. We leven een beetje van seizoen naar seizoen. Onderling zeggen we altijd: als mensen het niet meer willen zien, dan stoppen we toch lekker?

Het AD-interview met Robert ten Brink kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen