Patricia Paay koos voor Eva Jinek omdat ze vrouw is

Geplaatst op Thu 16 Feb 2017 om 10:31

Foto: SBSPatricia Paay koos er bewust voor om bij Eva Jinek haar verhaal te doen over haar uitgelekte sekstape. Dat vertelde haar adviseur Peter R. de Vries gisteren in RTL Boulevard. Jinek scoorde dinsdag torenhoge kijkcijfers met Paay. Veel andere programma’s hadden haar ook wel willen hebben. “Ze is natuurlijk platgebeld. Ze kon overal zitten. Ze heeft voor Eva Jinek gekozen, mede omdat dat een vrouw is. Ze had het idee: áls ik mijn verhaal dan moet vertellen, dan het liefst aan een vrouw.

Paay was ongelooflijk gespannen voor de uitzending van Jinek. “Vooraf zag ze er erg tegenop en was ze ook erg nerveus. Na afloop was ze opgelucht en blij. Nou ja, blij, ze had haar verhaal goed kunnen doen. Er viel echt wel een last van haar schouders, zei ze, want ze durfde eigenlijk niet over straat.

De Vries kreeg ongelooflijk veel reacties op hun tv-optreden. “Dat is wel een aardige maatstaf. Als ik thuiskom en mijn computer aanzet, dan zie ik al aan het aantal mailtjes of zo’n show goed is bekeken of niet. Gisteren had ik echt extreem veel mailtjes en 95 procent waren heel positief. Zij zeiden: ‘Knap dat ze het gedurfd heeft en wat een onrecht is haar aangedaan.’ Eigenlijk heel positief dus.”

Het lijkt erop dat de politie na deze uitzending van Jinek net iets harder zijn best doet om de zaak opgelost te krijgen. “Het gaat erom dat het goed wordt opgepakt door deskundige mensen. Het is fijn dat dat nu lijkt te gebeuren.

Tv-recensent Angela de Jong van het AD begrijpt ook wel waarom Paay voor Jinek koos: “Van vrouw tot vrouw in een studio praat net wat makkelijker dan met een man in een openbare hotellobby, helemaal als de gesprekspartner door haar eigen liefdesleven weet hoe het voelt als het hele land een mening over je heeft.

Foto: KRO-NCRV
17 Reacties op “Patricia Paay koos voor Eva Jinek omdat ze vrouw is”


 1. Anouk Smullers

  Ze was afgelopen zaterdag dag wel eten in de Habour club in Amsterdam, dus zo mensen schuw was ze niet echt.

 2. Meneer Kaktus

  Lekken is niet netjes, maar blijf erbij dat wie op deze manier blijk geeft van een bedorven seksuele moraal, ook op de blaren moet zitten.

  Laat je gewoon in de poes nemen en laat de camera uit, Patries. Zo doen Virgien en ik dat ook.

 3. Huiskamer

  Eén stuk drama, waar iedereen lekker aan wil verdienen. De Vries (voetbal makelaar) verdient € 2500 (ex btw) per tv uitzending en wijst naar GeenStijl (ipv al die gratis pornosites waar de filmpje al langer op stonden of facebook/twitter) om een ruim percentage van de geclaimde miljoen te incasseren.
  Zo onecht allemaal.

 4. DOEI

  Ik heb echt wel te doen met Patries. Maar misschien is ze wel een beetje dom geweest om alles te filmen. Ik hoop dat de mensen die haar dit hebben aangedaan snel zullen worden gepakt en flink worden gestraft. Misschien moeten GeenStijl en Dumpert gewoon uit de lucht. Walgelijke sites.

 5. johan de vries

  Paay,Sylvana en de mannelijke versie Peter R de Vries,allemaal types die aan het eind van hun mogelijkheden waren en iets nieuws moesten bedenken om in de picture te blijven /geld te verdienen.
  En Paay laat gewoon een plassex filmpje gebruiken voor haar verdienmodel.
  En iedereen trapt er in en doet er aan mee,ai ai 2017….. wat een tijdperk is dit

 6. wel zo

  PP gaat natuurlijk ook tonnen schadevergoeding eisen, DAT mag duidelijk wezen, ze weet wel hoe ze hier een slaatje uit moet slaan.

 7. Joop55

  ”’Dat vertelde haar adviseur Peter R. de Vries gisteren in RTL Boulevard.”’
  Het wordt met dag getikter met die Rudolf.

 8. Boudje

  @Anouk Smullers

  Dus omdat zij zegt bijna niet buiten te komen, mag zij niet ergens gaan eten.
  Ik vind het belachelijk dat in dit, zogenaamde vrije land, mensen zo gevolgd worden. Is haar zaak, wat zij doet.

 9. Pappie Razzi

  Dus dan app jij “per ongeluk” het filmpje naar je sukkelvriendjes, die appen het gegarandeerd door en uiteindelijk zal Geen Stijl happen en een linkje plaatsen.
  Dan zetten we de rechtbank in en is ons pensioen verzekerd…

 10. schuld van Poetin

  Straks krijg ik ook hier de schuld van maar ik wil in alle eerlijkheid zeggen dat het NIET mijn schuld is dat zij als openbaar pisbak de geschiedenis in zal gaan.

 11. lvs2015

  @Anouk Smullers : Jij hebt haar dus ook gezien. Zo zie je maar weer hoe doortrapt die BNérs zijn in de basis, als het al niet duidelijk was. Op tv een groot huilie verhaal doen en erbij zeggen “dat ze dood wilde”maar wel betaald willen worden om bij Jinek van onze belastingcenten te komen aanschuiven voor haar huilie verhaal en ook erbij zeggen dat ze het financieel niet makkelijk heeft en dat dus de reden is van haar hoge financiële eis inzake dat sex filmpje, maar ondertussen als de camera’s weg zijn de mooie sier maken bij The Harbor club.

 12. Anonymous

  @Huiskamer

  Bek dicht, Calimero.

 13. erfgooier

  En dan met een mannelijke advocaat en twee mannelijke adviseurs (de Vries en v.d. Heuvel)???? Laat me niet lachten!

 14. Marcel

  Patricia had voor RTL / Humberto moeten kiezen, maar wel 15.000 euro moeten vragen. Dat was het minimaal waard geweest voor RTL!

 15. Kaaskijker

  Hey GeenStijl-trollen op MediaCourant die allemaal beweren dat Patricia er stiekem aan wilt verdienen om zo GeenStijl vrij te pleiten. Allemaal de zelfde cynische complot-mening, toeval?

  GeenStijl krijgt een zware boete en gaat kapot. En ze weten het.

 16. ruben Sitaldin

  Ruben is na 34 jaar werken bij de krant ontslagen omdat hij een RAAMBORDEEL VERGUNNING heeft op zijn naam en er niets mee deed. Zijn vergunning heeft hij al 32 jaar. Zijn ontslag heeft de radio 1 NPO bereikt 5 jaar geleden. Zijn advocaat Jeroen Oskam heeft na de beslissing van de rechter MEVROUW Terwee tegen Ruben gezegd het is een vrouwelijke rechter dus is prostitutie gevoelig vandaar een negatief uitslag. Peter R de vries zegt ook bij RTL dat mevrouw Paay der verhaal wilde houden voor een vrouw en daarom koos ze voor Jinek. Mijn vraag is, rechters, media en lezers, help ik weet niet wat ik moet denken, zeggen of schrijven over Ruben zijn ontslag. Ik had nu gezien liever een mannelijke rechter gehad.

 17. mannekepis

  die 2 zeikwijfen !!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.