Luuk Ikink hoopt dat kijkcijfers RTL Boulevard stijgen

Geplaatst op Wed 15 Feb 2017 om 13:00

Luuk Ikink vindt dat de kijkcijfers van RTL Boulevard beter kunnen. Dat laat hij vandaag weten in een interview met het AD. Sinds Boulevard is verhuisd naar de peperdure studio op het Leidseplein in Amsterdam, komt de showrubriek nog maar zelden over de grens van één miljoen kijkers heen. “Boulevard is zeker nog niet af. De kijkcijfers zijn goed, maar we kunnen zeker nog groeien. Het kan beter. Gesprekjes langer of korter, soms meer de diepte in met onderwerpen“, legt hij uit.

De reportages mogen soms ook langer, vindt Ikink. “We moeten onze draai nog vinden.

Het zorgenkindje van RTL 4 is echter niet RTL Boulevard, maar Ikinks vorige programma RTL Late Night. Dat programma zakt genadeloos hard weg in de kijkcijfers, nu Eva Jinek bezig is aan haar opmars. “Die schommelingen zie je wel vaker. Eva heeft nu de wind mee. Zij doet het erg goed, maar het zegt niets over Late Night.

Ikink is sinds een paar jaar een bekende Nederlander. Hoe hij dat ervaart? “Ik dacht dat ik de hele dag zou worden aangestaard. Blijkt mee te vallen. De status van BN’er wordt schromelijk overdreven.”

Scheelt misschien dat ik in Hilversum woon en niet in Amsterdam, maar ik word nooit aangesproken op straat. Soms is het ‘hey Luuk’. Dan zeg ik ‘hallo’ terug. Nou, daar kan ik wel mee leven“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: RTL
27 Reacties op “Luuk Ikink hoopt dat kijkcijfers RTL Boulevard stijgen”


 1. Ron

  “Die schommelingen zie je wel vaker. Eva heeft nu de wind mee. Zij doet het erg goed, maar het zegt niets over Late Night.”

  Zeg dan niets. Met gebagatelliseer kom je nergens natuurlijk. Maar ook hij laat natuurlijk niet zijn echte mening horen want belangen…

 2. Anonymous

  Meer roddel en achterklap please. Net als vroeger. Minder magazine!

 3. Kees

  Nou Luuk, als je wilt dat de cijfers stijgen, dan zit er maar één ding op….

 4. Anonymous

  Trekpop die gozer.

 5. Rubicon

  Hoe harder je zegt dat het niets met Late Night te maken heeft………………….

 6. Duiker64

  Om te beginnen Luuk Ikink uit Boulevard trappen, dat scheelt al heel veel ergernis. Als tweede die ‘gasten’ op de bank weg. Dat getetter door elkaar heen is zwaar ergerlijk. En Frank Dane mag als vaste presentator plaatsnemen. Kijkcijfers zullen omhoog schieten.

 7. Duiker64

  Om te beginnen Luuk Ikink uit Boulevard verwijderen, dat scheelt al heel veel ergernis. Als tweede die ‘gasten’ op de bank weg. Dat getetter door elkaar heen is zwaar ergerlijk. En Frank Dane mag als vaste presentator plaatsnemen. Kijkcijfers zullen omhoog schieten.

 8. Anonymous

  Bridget en dat nagellak vrouwtje weg anna ofzo? Totaal lachwekkend die 2.
  Helemaal die koele kikker Bridget. Voegt werkelijk niets toe.

 9. marcel

  misselijke neoliberale droeftoeters bij dat smerige RTL. Regelrecht vijand van de arme.

 10. Joke

  Als ze eens beginnen met die vreselijke Peter R de Vries de allesweter die zich overal mee bemoeit is niet meer uit te nodigen.

 11. Pauline154

  Ach ja die Luuk. Als hij verdwijnt mist niemand hem. Zelden zo’n zelfingenomen trekpop/marionet gezien. Als je er een euro instopt draait hij zonder enige emotie of uitstraling zijn riedeltje van de autocue af.
  Als rtl boulevard en late night eens stoppen met B artiesten en presentatoren uit de rtl stal uitnodigen om hun programmaatje aan te prijzen wordt het misschien nog wat. Heb weinig met Albert Verlinde maar toen hij laatst zwoord was bij de laatste uitzending van winston dacht ik hehe eindelijk weer warmte in de studio.

 12. Frans

  wacht eerst maar even op de aanklacht tegen roddelvard, wegens het verspreiden van het PP filmpje… met zijn allen gaan zitten smullen en nou zwijgen

 13. Otto Groeneveld

  Is die mafketel op de foto wel normaal?

 14. Anonymous

  Luuk heeft er echt kijk op. Het zegt niets over RTL LN? Ja wel Humberto is het probleem van RTL LN!

 15. Anonymous

  Te veel gasten op de bank blijft irritant.
  Te veel Peter R de Vries en Bridget is ook irritant.
  Luuk vond ik leuk, vind steeds meer zijn draai in het programma.

 16. Anonymous

  Dacht dat hij meer karakter had maar hij valt vies tegen. Weg ermee!

 17. Anonymous

  RTL leedvermaakzender en vijand van slachtoffers.

 18. Anonymous

  RTL geeft slachtoffers een trap na.

 19. Anonymous

  Oemberthhhoooo vanafent om haluf eluf 300.000 kijkertjes.

 20. dr phil

  volgens mij hebben jullie het over die urine verslaafde maar laat je niet in de bek eu eu eu ruiken ja dat stinkt nou echt naar zijk

 21. Van Leemhuyzen

  Allee, die jongeman (op de foto) lijkt erg op mijn zoon Etienne.

 22. Annoniemus

  Als dit bebrilde jochie nu een lange vakantie neemt komt het met de kijkcijfers goed bij RTL Boulevard

 23. fransw

  Heeft iemand vandaag Peter R de Vries al waargenomen?

 24. Chantal

  Ja Luuk, aan wie denk je dat het ligt ? De peperdure studio en een paar “deskundigen ” vallen me zwaar tegen. Luuk spreekt me ook niet aan, zo onecht voorkomen. Zonde van dit programma.

 25. Panda

  Luuk ‘ik heb de hele dag weer op internet gezeten’ Ikink. Dat zinnetje zit werkelijk in bijna elke aflevering. Ze willen jong en hip zijn. Maar internet/online wordt nog steeds als aparte curiositeit behandeld. Alsof het zo’n gek nerddingetje is. Terwijl het zo enorm geïntegreerd is in bijna alles wat we tegenwoordig doen. Gebruik het als bron programmabreed, niet als aparte rubriek.

  En ja, ook ik vond het een verademing toen Albert er vorige week stond. Zo’n persoonlijkheid geeft een programma een cachet waar Luuk alleen maar van kan dromen.

 26. Karin

  Als dit het nieuwe boulevard is het komt erg rommelig over!!!!

 27. Kiekeboe.

  Misschien irritante personen niet meer uit nodigen….b.v. P.R..DE VRIES.

  Daar ergeren zich heel veel mensen zich aan, die is er veel te vaak, dan blijven mensen weg…ik ook.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.