‘Wie is de Mol dit jaar een non-stop rollercoaster’

Kijkcijferhit Wie is de Mol keert vanavond terug voor een nieuw seizoen. Het wordt een bijzondere serie, zegt host Art Rooijakkers in Metro. “Het zou zomaar eens kunnen dat dit seizoen het meest mysterieuze seizoen ooit is. Vanaf dag één gebeuren er mysterieuze zaken en spelen er onverklaarbare dingen. Alles wat er gebeurt, loopt bovendien in elkaar over, waardoor het spel dit jaar meer dan ooit een non-stop rollercoaster is. De kandidaten kunnen niet plaatsen wat er gebeurt.”

De mysterieuze sfeer is mede te danken aan de opnamelocatie: de bosrijke Amerikaanse staat Oregon. “Het is iets anders dan een tropisch strand met palmbomen, zoals we die de afgelopen jaren natuurlijk vaak gezien hebben. De omgeving waarin we nu starten is echt wel een beetje creepy.

Oregon is nogal onontdekt en dus hoefden er niet veel maatregelen te worden genomen tegen spionerende Nederlanders toeristen. “We zijn geen Nederlandse toerist tegengekomen“, zegt Rooijakkers.

Vaak was dat wel zo en zodra iemand ‘Nederlanders!’ riep, moest ik wegduiken en zat ik in de struiken tussen de gebruikte condooms te wachten tot ik weer tevoorschijn mocht komen!

De deelnemers aan dit seizoen zijn DWDD-bekendheid Diederik Jekel, actrice Imanuelle Grives, dj Jeroen Kijk in de Vegte, SBS-ster Jochem van Gelder, journalist Roos Schlikker, actrice Sanne Wallis de Vries, actrice Sigrid ten Napel, acteur Thomas Cammaert, choreograaf Vincent Vianen en zangeres Yvonne Coldeweijer.

Wie is de Mol begint direct na het Achtuurjournaal.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen