Tv-reizen breken Martine van Os op: ‘Uitputtend’

Het reizen voor televisie begint Martine van Os soms behoorlijk op te breken. Dat bekent de Omroep MAX-ster in een interview met De Telegraaf. Omroep MAX volgt elke lente een horde bejaarden die op vakantie gaan met hun caravan en caravanmover. “De opnames van We Zijn Er Bijna zijn in mei en juni. Dat betekent al zes jaar op een rij een hap uit mijn leven hier. Mijn beste vriendin is dan jarig, en ik ben er nooit. Het wordt dan net lekker weer, de tuin komt in bloei te staan“, zegt ze.

Steevast mist Van Os de taart van haar beste vriendin en haar bloeiende geraniums. “Dat breekt me soms wel op: ‘Hoe lang ga ik dit nog volhouden?’”

De kijkcijfers houden haar echter op de been. “Aan de andere geeft het me echt een kick dat zoveel mensen het programma met zoveel plezier bekijken. Dus denk ik steeds: hoppatee, nog een keer!

Aan stoppen met tv denkt de tv-vriendin van Sybrand Niessen dan ook niet. “Nee, ik vind het allemaal nog veel te leuk en daarom blijf ik het doen. Wel zou ik wat meer vrije tijd willen hebben. Maar dat gaat dus niet zo goed samen…

We Zijn Er Bijna behoort tot de grootste kijkcijferhits van NPO 1, ’s lands meest bekeken tv-zender.

Het Telegraaf-interview met Martine van Os kunt u lezen via Blendle.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen