Pauw rijdt tijdens tv-pauze rond in robuuste Chevrolet

Jeroen Pauw houdt zich tijdens zijn huidige tv-pauze – in januari en februari maakt Eva Jinek tv op de late avond van NPO 1 – niet bepaald bezig met de actualiteit. Hij rijdt op dit moment met een onbekende brunette rondjes op Curaçao. Dat meldde Shownieuws woensdagavond in zijn openingsitem. Er wordt in de showmedia behoorlijk gespeculeerd over het liefdesleven van Pauw: hij zou tijdens zijn tv-pauze middenin een relatiecrisis zitten. Na zes jaar zouden hij en Nimet Akdemir uit elkaar zijn.

Shownieuws vindt dat Pauw verdacht gedrag vertoont. “De presentator verbleef de afgelopen weken zónder zijn vriendin Nimet op Curaçao, maar is daar wel gespot met een andere brunette.

Pauw heeft op het eiland een vakantiehuis en een robuuste auto, waarin hij vrouwen rondrijdt. “In ander – onbekend – vrouwelijk gezelschap genoot Jeroen volgens ooggetuigen echter met volle teugen. Hij liet haar in zijn robuuste Chevrolet de mooiste plekjes van het eiland zien.”

De robuuste Chevrolet is volgens Shownieuws dezelfde auto als waarin hij Nimet altijd heeft rondgereden op het eiland. De showrubriek vindt het overigens nog knap dat Pauw het zes jaar met Nimet heeft uitgehouden. “Aangezien de presentator bekendstaat als een echte womanizer.”

Nu lijkt het erop dat ook deze relatie is gestrand. Nimet heeft aan Shownieuws laten weten ‘geen mededelingen over haar relatie’ te doen. Over de brunette met wie Pauw nu over het eiland rijdt, zegt ze: “Hier ben ik natuurlijk ook wel nieuwsgierig naar hahaha… Mogelijk nieuwe vriendin? Nee, dat denk ik dan weer niet. Dan had hij het wel verteld.”

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen