Paul de Leeuw hekelde concurrent All You Need Is Love

De Robert ten Brink-show All You Need Is Love heeft het liefdesleven van Paul de Leeuw in het verleden behoorlijk ontregeld. Dat vertelt de VARA-ster in zijn column in het AD. De Leeuw besloot zelfs om All You Need, dat tegenwoordig zijn rechtstreekse concurrent is, te boycotten. De Leeuw en zijn man waren een jaar bij elkaar toen ze All You Need keken en een man een vrouw ten huwelijk vroeg op de Eiffeltoren. “Dat gevoel wat ik bij dat stel op de Eiffeltoren heb, voel ik met jou niet”, zei zijn partner.

De twijfel van de partner zat hun relatie even flink in de weg. “Tijd voor troostwodka en eentoost: ‘Bedankt Eikeltoren’! Hij gaat naar huis en ik neem me voor nooit meer naar AYNIL te kijken.

Zijn man wilde nadenken en besloot de relatie een paar weken later te beëindigen. “Zes weken later besluiten we om weer iets met elkaar te beginnen.

Twee weken daarna vraag ik hem: ‘Zullen we gaan samenwonen?’ Hij zegt dat hij er even over na moet denken. Dat duurt anderhalve maand. All you need is tijd.

Tegenwoordig verpest All You Need Is Love het tv-leven van De Leeuw. De liefdesshow trekt veel meer kijkers dan De Leeuws show Wie Steelt Mijn Show.

De AD-column van Paul de Leeuw kunt u lezen via Blendle.

Foto: VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen