Ellie Lust weigert Ik Hou Van Holland en Ranking

Politiewoordvoerder Ellie Lust, bekend van Opsporing Verzocht en Wie is de Mol, zegt vaak nee tegen uitnodigingen van programmamakers. Dat vertelt ze in een interview met weekblad Privé. Lust vindt het ongepast om de ene avond in een vrolijk tv-programma te schitteren en de andere avond in het serieuze Opsporing Verzocht te staan. “Katja Schuurman heb ik bijvoorbeeld nee moeten verkopen toen ze me vroeg voor haar programma Katja’s Bodyscan“, vertelt ze.

Meedoen aan Schuurmans populair-wetenschappelijke programma zag ze niet zitten. “Ook heb ik geweigerd om mee te werken aan Landinwaarts, Met de deur in huis, Ik hou van Holland en Ranking the Stars.

Het is gewoon ongepast, zegt Lust. “Klaarblijkelijk sta ik nu in de rolodex van tv-makers, maar ik wil heel graag mijn geloofwaardigheid en onkreukbaarheid behouden door alleen mee te werken aan programma’s waar ik iets van mijn politiewerk of maatschappelijke interesses in kwijt kan.”

Toch ziet Lust een tv-carrière wel zitten. “Ik hoop een nieuw leven tegemoet te gaan waarin ik ook wat vaker zelf de kar mag trekken als presentatrice, in plaats van altijd gast of woordvoerder te zijn.”

Denk aan shows als Je zal het maar hebben of The Amsterdam project van Beau van Erven Dorens. Daarin beteken je echt iets voor andere mensen en draag je een belangrijke boodschap uit.

Het Privé-interview met Ellie Lust kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen