Bordspel Wie is de Mol levert miljoenen op

Er zijn inmiddels ruim 100.000 exemplaren van het officiële bordspel van het NPO 1-programma Wie is de Mol verkocht. Dat meldt spellenfabrikant Just Games in een persbericht. De verkoopadviesprijs van het Wie is de Mol-spel is volgens de fabrikant 24,99 euro. Dat betekent dat de omzet tot nu toe op miljoenen euro’s uitkomt. Het succes wordt dan ook verder uitgebouwd. “In februari lanceert Just Games een Vlaamse variant op het Wie is de Mol-bordspel.

Just Games vindt het niet gek dat het bordspel zo in trek is. “Nederland kan geen genoeg krijgen van Wie is de Mol. De hooggewaardeerde en met een Televizier-Ring bekroonde serie is 7 januari van start gegaan op NPO 1. Ruim 2,8 miljoen kijkers maakten kennis met de deelnemers van het gloednieuwe zeventiende seizoen“, legt een woordvoerder uit.

Fans die geen genoeg kunnen krijgen van het razend spannende psychologische spel kunnen thuis de strijd aangaan met familie en vrienden met het Wie is de Mol-bordspel.

In het bordspel krijgen spelers de opdracht een geheim te ontrafelen. Alleen door samen te werken en elkaar te vertrouwen kunnen de spelers, net als in de serie, de opdracht oplossen. Maar onder het gezelschap van de spelers bevindt zich de Mol en die moet worden ontmaskerd.

Foto: Just Games

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen