BNR-exit Jörgen Raymann blijkt publiciteitsstunt

Jörgen Raymann vertrekt toch niet bij BNR Nieuwsradio. Hij stopt slechts met roken. Dat heeft hij onthuld in zijn show. Raymann meldde vanochtend op Twitter dat hij zou gaan stoppen en verwees iedereen naar de uitzending om 14.00 uur om erachter te komen wat de reden is. BNR-baas Sjors Fröhlich ging mee in het spelletje en gaf aan dat het twee mooie maanden waren. Nu blijkt het een publiciteitsstunt, verpakt als een soort aanklacht tegen de media, die niet goed genoeg zouden checken.

De presentator zegt: “Wat me het meest verontrustte is dat de wedervraag van de journalistiek een beetje ten grave is gedragen. Niemand heeft mij gebeld, of mijn manager, of BNR, of Sjors Fröhlich om te vragen waarom ik stop. Ze hebben het gewoon allemaal op hun site gezet, vanaf Nu.nl tot de Telegraaf. Ik zei het ook: het gaat om mijn toekomst, ik wil gewoon gezonder gaan leven.

Het stoppen sloeg dus op het roken. “Ik stop niet alleen, ik neem ook mijn redacteur Dave mee, want we zijn er echt helemaal klaar mee.

Aan de ‘mensen die het leuk vonden’ dat Raymann misschien afscheid zou nemen van BNR zei hij: “Nou, dikke puh, Raymann stopt niet bij de radio!

Foto: BNR

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen