Tv-koningin Linda de Mol vandaag in Tijd voor MAX

Foto: SBSTelevisiekoningin Linda de Mol brengt vandaag een bezoek aan de studio’s van seniorenomroep MAX. Ze zal daar live te gast zijn in de vijf-uurshow Tijd voor MAX op NPO 1. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Tijd voor MAX is vereerd met het hoog bezoek. “Linda is bij televisiekijkend Nederland bekend van gouden tv-formules als Miljoenenjacht, Ik hou van Holland en Linda’s Zomerweek, maar ook van haar zeer succesvolle blad LINDA“, legt een woordvoerder van het programma uit.

Maar De Mol doet meer en daarom is ze te gast. “Ze richtte in 2013 de LINDA.foundation op, een fonds dat zich inzet voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren.”

Op dit moment leeft één op de negen kinderen in Nederland in armoede, weet MAX. “De LINDA.foundation doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk van hen deze decembermaand ook feestelijk kunnen doorbrengen.”

De Mol komt er uitgebreid over vertellen in Tijd voor MAX, de vijf-uurshow die twee keer zo veel kijkers trekt als de vijf-uurshow van de zender waar De Mol voor werkt: RTL Live op RTL 4.

De andere gasten in Tijd voor MAX zijn schaatser Mark Tuitert en muzikant Marcel de Groot.

Foto: RTL

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen