SBS 6-talkshow Irene Moors niet meer live

SBS 6 stopt met het live uitzenden van Naar Bed Met Irene, de talkshow van Irene Moors. Na slechts vier afleveringen is besloten om het programma voortaan ’s middags op te nemen. Dat heeft de tv-zender laten weten aan Televizier. Het programma van Moors is niet de hit waarop gehoopt werd. Er zijn nu vier afleveringen uitgezonden: elke week weer keken er minder mensen. De eerste twee afleveringen waren nog live, de derde aflevering was semi-live en de vierde was zelfs gemonteerd.

Volgens SBS 6 is het vooraf opnemen van Naar Bed Met Irene geen kostenbesparende maatregel om de lage kijkcijfers te compenseren, maar is het een inhoudelijke keuze. “Gedurende de productie periode werd duidelijk dat op zaterdagavond bekende artiesten lastig of niet aanwezig konden zijn“, aldus de zender.

Om het programma zo goed mogelijk te maken en te kunnen gaan voor de beste gasten is gekozen voor opname. De uitzendingen vanaf 21 januari worden zaterdagmiddag ‘live on tape’ opgenomen om op de late avond uitgezonden te worden.”

Het programma is de komende weken niet te zien in verband met de feestdagen. De eerstvolgende aflevering is zoals gezegd op 21 januari.

Vooralsnog is de overstap van Moors van RTL naar SBS geen succes. Ze dacht in de luxepositie te verkeren dat ze ook zonder Carlo & Irene: Life 4 You kon scoren, maar dat is nog niet gebleken.

Lees ook: Aangepast Naar Bed Met Irene zakt verder weg (zondag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen