RTL gaat verder met Videoland-serie Nieuwe Tijden

RTL gaat verder met de soapserie Nieuwe Tijden, die afgelopen zomer te zien was als vervanger van Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4 en sindsdien exclusief wordt uitgezonden op Videoland, de Netflix van RTL. Dat heeft RTL vandaag laten weten. Nieuwe Tijden was op tv geen succes met nog geen half miljoen kijkers in de laatste uitzendweken, maar de online cijfers stemmen RTL dermate tevreden dat er een nieuwe serie van maar liefst 75 afleveringen komt. Die begint in 2017.

De cast van Nieuwe Tijden verandert enigszins. In de aflevering die op 9 december online komt krijgt personage Lucas (Ferry Doedens) bezoek van zijn moeder Janine (Caroline de Bruijn).

Lucas verlaat het Utrechtse studentenhuis van Nieuwe Tijden om zijn leven in GTST-dorp Meerdijk weer op te pakken. De aflevering waarin Lucas in GTST terugkeert, is op 21 december te zien bij RTL 4.

In het tweede seizoen van Nieuwe Tijden maken twee nieuwe personages hun opwachting. “De komende maanden wordt duidelijk wie van de huidige cast we terug gaan zien. De verhoudingen komen namelijk nog behoorlijk op scherp te staan.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen