O’G3NE dacht twee dagen na over Songfestival-verzoek

De meiden van O’G3NE hebben twee dagen nagedacht over het verzoek van Avrotros om in 2017 naar het Eurovisie Songfestival te gaan. Dat vertellen ze in een interview met weekblad Story. O’G3NE kreeg het verzoek nadat hun naam al maandenlang rondzong. “Wij hebben altijd eerlijk gezegd dat we er niet voor waren benaderd. Daar hebben we nooit over hoeven liegen. Op 25 oktober werden we pas door Avrotros gebeld, twee dagen later werd de knoop doorgehakt“, zegt Lisa.

De meiden wilden vervolgens niet te lang wachten met de bekendmaking. “Het was onze voorwaarde dat het meteen bekend zou worden gemaakt. We wilden niet liegen als de vraag weer zou worden gesteld.

Op 29 oktober werd hun deelname wereldkundig gemaakt. “We zijn zo blij met deze kans“, geeft ze aan.

Zus Shelley zegt dat het trio graag een ballad gaat zingen. “Onze vader schrijft ook een liedje, maar dat wil niet zeggen dat hij de meeste kans maakt. We zijn professioneel genoeg om objectief naar de nummers te luisteren.

Of ze rond hun deelname een album gaan uitbrengen? “We zien het niet als iets commercieels. We gaan ernaartoe om te winnen. De rest is bijzaak.

Foto: AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen