Net5-ster Arie Boomsma poept liever niet onderweg

Foto: RTLNet5-presentator Arie Boomsma vindt het niet zo prettig om buiten zijn privé-omgeving te poepen. Dat vertelt hij in een interview met Veronica Magazine. In zijn woning, sportschool of hotelkamer heeft Boomsma er niet zo’n moeite mee, maar hij doet zijn grote boodschap liever niet in bijvoorbeeld een tankstation of in een horecagelegenheid. “Plassen kan ik overal. Maar het zwaardere werk verricht ik toch liever thuis“, zegt het gezicht van programma’s als Kitchen Impossible en The Island.

Toch kom je er soms niet onderuit, vooral als je op reis bent, aldus Boomsma. “Als kind hoorde ik een keer een Vlaming zijn darmen leegspuiten in het wc-hokje naast mij. Toen hij eruit kwam, keek hij mij grijzend aan. ‘Als ge op reis zijt, zijt ge altijd aan de kakkerij’, liet hij mij weten. En het is waar.

Zijn ergste reiservaring heeft echter niet te maken met een toiletbezoek, maar met een vreselijke reisbestemming in Amerika. “Op reis met vrienden strandde ik ooit in Helen, een somber gat in de Amerikaanse staat Georgia. We zaten er noodgedwongen twee dagen, tot onze auto gerepareerd was.

Er was daar werkelijk niets te doen, en bijna iedereen zag eruit alsof ze van de set van een redneck zombiefilm af waren komen wandelen.

Bij reizen naar verre landen adviseren artsen vaak om loperamide mee te nemen. Dit medicijn tegen reizigersdiarree remt de beweging van de darmen en trekt ook de kringspier samen, waardoor men minder aandrang voelt.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen